Manchester United trøjer

Velkommen til vores Manchester United trøjeshop her hos Unisport

Har du en Rød Djævel siddende på din skuldre? Så vil du nok føle dig hjemme på denne side hvor du kan finde alle Manchester United trøjer. Manchester United er uden tvivl en af de største klubber i både engelsk og international fodbold. Derfor er det ingen overraskelse, at Manchester United fodboldtrøjer er blandt de bedst sælgende i hele verden.

Den historiske Manchester United-trøje

Udviklingen på Manchester United-trøjerne har været stor siden klubben blev grundlagt i 1878. En af de største managere, Sir Alex Ferguson, har også haft stor indflydelse på klubben ved at fører holdet til stor succes fra 1986-2013. Han er en af de store grunde til, at klubben er så kendt i dag.


Her hos Unisport kan du finde en masse forskellige Manchester United-trøjer. Trøjerne kommer til både mænd, kvinder, børn og babyer. Du kan vælge mellem hjemmebane-, udebane- eller 3.-trøjen. For en kvalitetsklub som Manchester United, så er trøjerne også af høj kvalitet i både kortærmet og langærmet version. De er lavet af 100% polyester med climalite, hvilket får trøjen til at tørre hurtigere, så du kan holde dig tør og afkølet. Er du udkig efter en trøje i samme kvalitet, som spillerne anvender? Så kan vi også hjælpe dig!

Manchester United fodboldtrøjer

Vis din støtte ved at samle på en lang række Manchester United-udstyr som tøj, merchandise og andre accesories. Vores sortiment tilbyder dig kun det bedste, når det gælder Man Utd-tøj. En Rød Djævel har nok set holdet varme op i forskelligt træningstøj før de store kampe eller til træninger. Vi giver dig muligheden for at kunne spille og træne i det samme udstyr som stjernerne.


Manchester United børnetøj and Manchester United babytøj er også inkluderet i vores sortiment, så de yngre generationer også kan bære trøjen med stolthed. Er du en kvindelig fan? Så har du også mulighed for at købe en trøje. Hvis du har disse, så kan du også tage et kig på vores målmandstrøjer, når du alligevel er i gang!

Bliv en Rød Djævel med Manchester United hjemmebanetrøje

Mægtige Manchester United har ikke kun succes på banen. Den engelske klub er også en stor succes, hvis man ser på antallet af fans på verdensplan. Bliv en Rød Djævel og vis din støtte til holdet med en Manchester United-trøje.

Manchester United udebanetrøje

Tag din Manchester United udebanetrøje på, så du kan vise, hvilket hold du hepper på udenfor Old Trafford. Det er ingen hemmelighed, at United har et stigende antal fans i hele verden. Fansene har vist deres loyalitet gennem gode og dårlige perioder. Hvis du også støtter din klub gennem tykt og tyndt, så kan du købe Manchester Uniteds udebanetrøje sammen sokker og shorts.

Manchester United 3.trøje

Til sidst skal vi også nævne vores Manchester United 3.trøje i vores Manchester United-shop. Som fan er det altid et højdepunkt i sæsonen, når dit yndlingshold annoncerer en ny hjemmebane-, udebane- og 3.trøje. Hos Unisport har du muligheden for at 3.trøjen sammen med sokker og shorts.

Storklubben Manchester United

Klubben blev grundlagt tilbage i 1878, men det var under Sir Alex Ferguson som manager, at klubbens popularitet eksploderede. Manchester United har været frygtindgydende at møde hjemme på “The Theatre of Dreams”. Det er ingen overraskelse, at klubben har ligget i toppen af fodboldverden i mange år.


Manchester United er en af Englands med succesfulde klubber, når det gælder titler og trofæer. De Røde Djævle har fået en stor samling gennem årene i både Champions League, Premier League, FA Cup og meget mere. Dette er blevet gjort med store stjerner som Eric Cantona, David Beckham, Wayne Rooney, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo, Bobby Charlton og mange flere.

Køb Manchester United-trøjer online hos Unisport

Her i vores Manchester United-shop kan du finde alle de originale Manchester United-trøjer og spilledragter. Trøjerne kommer i nærmest alle størrelser til voksne og børn. Nu er det din tur til at tilslutte dig de millioner af United-fans, der findes på verdensplan. Du kan vise dig frem på Old Trafford, på pubben eller hjemme i stuen. Husk, det også er muligt at få trykt dit eget eller din favoritspillers navn på trøjen.


Her hos Unisport går vi efter at give dig den bedste købsoplevelse som muligt. Vi sørger for at opdatere vores hjemmeside med nye produkter hver dag, så du altid kan finde det, du har brug or. Hvis du har problemer, så kan du altid kontakte vores kundeservice – vi sidder klar til at hjælpe dig. Nu skal du blot vælge din Manchester United-trøje og købe den her hos Unispot!