KÆMPE UDSALG - Spar nu op til 60% Køb

Manchester United trøje

Manchester United er måske verdens største fodboldklub og i år har de hentet nogle særdeles spændene spillere til klubben. De seneste sæsoner har ikke gået som planlagt, men det har de i sinde om at lave om på. Manchester United vil og skal tilbage i toppen af ligaen. Her hos Unisport finder du blandt andet hjemme og udebanetrøjen fra de Røde Djævle. Vi tilbyder også tryk på din trøje og du kan få Pogba, Ibrahimovic eller endda dit eget navn og nummer på trøjen!

Læs mere
Manchester United trøje
Kompakt Normal
Filter

Har du en rød djævel på skulderen, vil du med garanti føle dig hjemme i vores Manchester United shop. Her finder du Danmarks største udvalg af Manchester United trøjer, træningstøj og merchandise. Med spillere som Eric Cantona, David Beckham og Wayne Rooney har Manchester United altid været til at regne med. Klubben har, i flere år, domineret den engelske Premier League og den europæiske fodboldscene. De seneste par år, er det dog ikke blevet til den store succes efter United har sagt farvel til den legendariske manager Sir Alex Ferguson. Det har dog ikke ændret på, at Manchester United fortsat er en af de mest populære klubber i hele verden, hvilket kun gør det naturligt, at en Manchester United trøje er én af de mest solgte i hele verden.

Manchester United fodboldtrøje er også ekstrem populær i Danmark, da "The Red Devils" har en masse fans. Klubben blev grundlagt i 1878, men det var først under Sir Alex Ferguson's tid på trænerbænken, at klubben fik sin popularitet. Over hele verden forbindes Manchester United med farven rød. Det er derfor også mest naturligt, at hjemmebanetrøjen er rød.

En Manchester trøje er den perfekte gave til en United supporter. Det gælder både børn og voksne. Har modtageren allerede trøjen, kunne noget træningstøj eller United merchandise være aktuelt. Du vælger selv om du vil have Manchester Uniteds trøje med eller uden tryk på. Vælger du med tryk, har du mulighed for at skrive dit eget navn eller hylde din yndlingsspiller.

Hvis du er på jagt efter en trøje fra Manchester United så du kan være sikker på at finde den rette størrelse her på Unisport.dk. Beslut om det skal være børne, voksen eller dame størrelse i hjemmebane, udebane eller 3. trøje. Er du usikker på størrelsen, kan du tage udgangspunkt i vores størrelsesguide, som findes på de fleste af vores Manchester United produkter. Køb din næste fodboldtrøje fra Danmark's største Manchester United shop.