Barcelona spillere snakker om Magista Obra

10.01.2017

Skrevet af Jonathan

Man kan roligt sige at Nike startede en revolution da de tilbage i 2014 lancerede Magista Obra. I Barcelona har en lang række stjerner taget siloen til sig. Her fortæller Sergi Roberto og Samuel Umtiti om deres oplevelse af støvlen.

Det hele startede med Andres Iniesta. Siden er Mascherano, Busquets, Roberto, Umtiti, Turan og mange flere hoppet med på vognen. FC Barcelona kan roligt sige at de huser en lang række Nike Magista spillere. Så da vi fik muligheden for at snakke med et par stykker af dem, ville vi naturligvis gerne høre, hvad der egentlig gør Magistaen til deres foretrukne fodboldstøvle.

Sergi Roberto har i den grad fået sit gennembrud hos katalunerne, efter at Dani Alves efterlod et hul på Barcelonas højre back. Her har han bidt sig fast som den foretrukne back, hvor han har sørget for at savnet på Alves ikke har været hjerteskærende. Roberto har også været trofast Magista spiller fra det øjeblik Nike præsenterede støvlen og han har ikke fortrudt et eneste øjeblik:

”Fra den første gang du tager et par fodboldstøvler på, ved du at du skal spille mange kampe og træninger, så du skal føle dig komfortabel i dem. Og med Magista har jeg følt den komfort fra den første gang jeg prøvede dem”, Sergi Roberto, FC Barcelona.

Du kan købe de aktuelle Magista Obra Lightning Pack lige her.

Fortsættes nedenunder

Samuel Umtiti kom til Barcelona i sommeren 2016. Han deler Robertos følelse af komfort i Magistaen og forklarer særligt Dynamic Fit Collar, som en helt central grund for hans valg af Magista:

”Jeg føler mig virkelig godt tilpas i dem. Særligt med sokken. Det er virkelig en af de bedste fodboldstøvler jeg nogensinde har spillet i.” Samuel Umtiti, FC Barcelona.

Og det er nok ikke så mærkeligt at de to spillere finder sig så godt tilpas i Magista Obra. Støvlen var med til at revolutionere hele vores syn på fodboldstøvler, hvor det i dag er svært at forestille sig et marked uden fodboldstøvler med sok.

Sokken er blevet skabt på baggrund af ideen om at lave en fodboldstøvle, der går mere i ét med foden og resten af benet og den oplevelse har Nike virkelig haft success med, med deres Dynamic Fit Collar. Den kommer i dag på både Mercurial Superfly, Hypervenom Phantom og ikke mindst Magista Obra.

Klik play på videoen øverst i artiklen og se hele interviewet med de to Barcelona talenter