New Balance Fodboldstøvler

Det handler om hastighed og kontrol. New Balance Visaro er New Balances fodboldstøvle til Kontrol, mens New Balance Furon er New Balance støvle til hastighed. Ifølge New Balance, er Visaro designet til spillere der skaber chancer, mens New Balance Furon er lavet til spillere som "tager chancer". Det handler ikke om din position på banen men dit formål.New Balance tilbyder tre forskellige modeller.New Balance Visaro er uden tvivl New Balance vigtigste støvle. I november 2014 dukkede de første spillere op med en hemmelig varemærkefri black-out version af New Balance Visaro støvler, som byder en karakteristisk bikube struktur.

Bikubestrukten på den første New Balance Boot viser ligheder med Nike Hypervenom Phantom, selv om New Balance allerede har brugt en lignende øvre struktur for deres letvægts løbesko tilbage i 2011.

The New Balance Visaro Cleat med en Blå / Orange farvekombination vil blive båret af spillere som Samir Nasri, Aaron Ramsey og Vincent Kompany.

New Balance tilbyder også spillerne en traditionel sort-hvidt læder fodboldstøvle. Den Sort / Hvid / Røde New Balance Visaro har en Kænguru overdel af læder, lavet til uovertruffen boldkontrol i alle vejrforhold.

New Balance Furon 2015 er udviklet til hastighed, selv om det visuelle design af støvlen måske ikke afspejler konceptet ved første øjekast. New Balance Furon har et øvre design med et tyndt et stykke syntetisk overdel med en let sål med trekantede knopper.

I de seneste par måneder har højt profilerede spillere som Aaron Ramsey, Marouane Fellaini, Samir Nasri og Vincent Kompany været iført den hvid og sort Prototype af helt de nye New Balance Visaro Fodboldstøvler.

New Balance frigiver deres fodboldstøvler i to forskellige bredder for at sikre den bedst mulige pasform. New Balance er den eneste fodboldstøvle producent som lige nu tilbyder deres støvler i flere bredder: standard og bred. Lige nu forhandler Unisport kun standard modellen, men vil i fremtiden muligvis tilføje den bredde model.

De nye New Balance fodboldstøvler ligger prismæssigt under topmodellerne fra Nike og adidas. Find din model på Unisport.dk idag!

Se hele vores udvalg af fodboldstøvler her.