Nike Magista fodboldstøvler

Med Nike Magista får du det nyeste skud på stammen fra Nike indenfor fodboldstøvler. De har sprængt skalaen indenfor innovation og nye teknologier, som denne kollektion er proppet med. Deriblandt den ikoniske kravelignende støtte om anklen og deres innovative og nytænkende Flyknit materialer, der pryder Nike Magista.

Som altid er du garanteret det største udvalg af fodboldstøvler fra Nike hos Unisport - deriblandt også Magista familien, som indtil videre er blevet taget rigtig godt imod af fodboldspillere verden over.

Magista støvlerne er skabt med inspiration fra playmaker rollen, som ethvert hold har i hvert fald en af. Hvis du er playmakeren på dit hold, så vil du elske en Nike Magista fodboldstøvle. De er skræddersyet til spilleren, der vil have fuld kontrol over bolden i alle situationer, og som til enhver tid har behov for 100% bevægelsesfrihed for at komme i chanceskabende situationer.

Udover at være fed udenpå, så er den bestemt også lækker indeni. Den er som skræddersyet til foden, og den følger alle fodens naturlige bevægelser. Med støtten om anklen er du også sikker på ikke at træde forkert, selv i de mest intense nærkampe. Nike Magista støvlen er ikke en ukendt støvle. Der er efterhånden mange top professionelle fodboldspillere, der dagligt render rundt i en Magista model. Som sagt er den jo skabt til playmakeren, hvilket heller ikke gør det overraskende, at man kan se støvlen på fødderne af spillere som Iniesta, Mario Götze og vores helt egen Premier League profil Christian Eriksen.

Hvis du kunne tænke dig at være i stand til at slå lige så målfarlige afleveringer som de tre spillere, så kan du jo starte ud med at vælge den samme støvle som dem. Så har du i hvert fald det første udgangspunkt til at ramme et lige så godt niveau, når det gælder playmaker rollen.

Selvfølgelig skal det også siges, at støvlen på ingen måde er udelukket for andre positioner end lige netop 10'eren på holdet. Mange andre positioner vil også sagtens kunne benytte sig af Nike Magista støvlen uden problemer. Og som sagt finder du det største udvalg her hos Unisport, så der er en god grund til at komme i gang med at lede efter din nye støvle med det samme.

Nike Magista Obra

En af de førende modeller inden for Nike Magista familien er Nike Magista Obra. Her finder du teknologier som fit, touch, traction og future. Derudover er den også en af de få støvler, der er udstyret med Dynamic Fit Collar, hvilket er forlængelsen af støvlen, som får Magista Obra til at føles som at trække i et par sokker.

Det er klart en af de lækreste støvler, som fodboldverdenen nogensinde har set. Så hvis du vil være med helt fremme og have nogle af de bedste støvler på markedet, er det uden tvivl Nike Magista Obra, du skal tjekke ud.

Nike Magista Opus

Hele Magista-fundamentet er bygget på teknologierne fit, touch og traction. Og det er Nike Magista Opus også bygget på. Dog er Opus støvlen mere udspringer af det klassiske støvlelook, som gør den lidt anderledes end Obra modellen.

Dog er det stadig en fremragende fodboldstøvle, der giver dig en lækker følelse med bolden, og som har en behagelig åndbarhed, der gør det behageligt at spille i dem selv på dage med varmebølge. Nike Magista Opus ville være fordelagtig for dig, der vil kunne lave skarpe og hurtige vendinger, hvilket de runde koniske knopper er til for.

Nike Magista Orden

Hvis du vælger Nike Magista Orden, får du en solid støvle med en innovativ tekstur på overdelen, som gør det let at holde bolden helt tæt ind til foden. Du får samtidig en komfortabel støvle, der sidder rigtig godt på fødderne.

Dine fødder har nemt ved at ånde i et par Nike Magista Orden, og med TPU materialet i sålen vejer den næsten ingenting. Derudover er prisniveauet også et hak under både Obra og Opus, som gør det til en knivskarp støvle til prisen. Nike Magista Onda

Hvis du vil have looket fra topmodellerne uden at betale samme pris, kan du overveje en Nike Magista Onda støvle. Her får du samme fede look til en langt lavere pris. Prisen betyder dog ikke, du er nødt til at gå på kompromis med kvaliteten. For den er stadig i top i denne Onda model. Det er en rigtig god støvle til prisen, og den har mange af de samme træk, som de øvrige Magista støvler.

Nike Magista Ola

Den sidste støvle fra Magista, som vi her kommer til at dykke lidt ned i, er den billige model - nemlig Nike Magista Ola. Her kan alle være med på prisen, støvlen bliver både lavet til store og små, hvilket gør den til et populært valg hos børnefamilier, der har mange fødder at skulle supplere.

Designet er stadig lavet med udgangspunkt i topmodellerne, og du er stadig sikret en god pasform og et lækkert tag i græsset, når du suser henover banen.