adidas X fodboldstøvler

Revolutionen er her! Glem alt hvad du tidligere vidste om fodboldstøvler. Nu er det adidas X og adidas ACE der gælder. adidas X er en helt ny type fodboldstøvle som er skabt til den spiller der skaber uorden og kaos blandt modstanderne. Den innovative fodboldstøvle, adidas X, kommer i første omgang til at erstatte både adidas F50 Adizero og Nitrocharge 1.0. Ud med det gamle og ind med det nye. Nu er det tid til at forandre fodboldverdenen. 2 slags spillere - 2 slags fodboldstøvler. Det her er hvad vi har ventet på. Lad os komme igang!

Er du spilleren som ønsker at gøre det uventede? Ændre kampens forløb og skabe kaos, både på banen og blandt fansene på lægterne? Så er adidas X fodboldstøvlen perfekt til dig. Med sit aggressive knopsystem X-CLAW og den tynde overdel er adidas X den nye letvægts og hastigheds fodboldstøvle.

En af fordelene med adidas X og ACE er at du nu kan bruge dine støvler på både græs og kunstgræs. På den måde kan du få den samme følelse uanset overfladen samt undgå at skulle skifte sko afhængigt af underlag før kamp og træning. Spillere som Benzema, Suarez og Bale kommer alle til at spille med de nye adidas X støvler på deres fødder, og vi er temmelig sikre på, at der vil være mange mål fra disse fodboldsko.

Her finder du et bredt udvalg af fodboldstøvler. Både for store og små. På Unisport kan du købe dine adidas X nemt og let med hurtig levering. Du kan også vælge om du vil have navn, flag eller begge dele på dine nye adidas fodboldstøvler. Det er tid til at vælge side. Valget er dit, og valget er klart. Er du den kontrollerende eller kaotiske fodboldspiller? For at vinde kampe bliver man nødt til at være forskellen! #BeTheDifference.