Målmandsudstyr hos Unisport | Læs mere om det her

10.02.2022

Skrevet af Sandra

Hos Unisport har vi alt hvad du behøver som målmand eller bedre sagt - det BEDSTE en målmand kan få! Vi har alle varianter af handsker, tøj og tilbehør. Lad os tage et kig på det!

Før du læser om det forskellige målmandsudstyr, vi tilbyder, så prøv vores ‘Goalkeeper Glove Selector’ - her kan du finde DIN perfekte målmandshandske ud fra dine referencer.

Målmandshandsker

Vi har et stort udvalg af målmandshandsker hos Unisport. Der er noget for enhver smag, fra Nike, adidas til GG.LAB. Der er målmandshandsker lavet til våde vejrforhold, for forbedret greb og stabilitet, tæt pasform og øget mobilitet - og meget mere. Tag et kig på nogle af målmandshandskerne nedenfor og udforsk, hvilken der passer perfekt til dig.

Udforsk vores udvalg af målmandshandsker her!

Fortsættes nedenfor

Målmandstøj

Målmandshandsker er ikke det eneste, som vi har – vi har også en masse forskelligt tøj, alt fra trøjer, bukser til klubtrøjer. Du kan vælge mellem kompressionstrøjer og bukser, til din favorit klub målmandstrøje. Vi har noget for enhver smag. Vi har flere mærker at vælge imellem, så du kan enten gå med ét mærke eller mikse og matche, det er helt op til dig.

Gå på opdagelse i vores udvalg af målmandstøj!

Fortsættes nedenfor

Målmandsudstyr og tilbehør

For at fuldføre vores målmand gear udvalg, har vi selvfølgelig specialudstyr og tilbehør. Vi har alt fra specielle målmands knæ- og albuebind, små mål, til tilbehør for at få dine handsker til at dufte godt. Tag et kig på noget af vores udstyr og andet nedenfor!

Find dit yndlings udstyr her!

Vi håber, at du kunne bruge vores lille målmandsguide som inspiration til din næste ’forkæl dig selv’-shopping spree!

Husk at tjekke vores ‘Goalkeeper Glove Selector’ ud lige her!