Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Målmandstøj

Som målmand har du behov for noget andet udstyr end de andre spillere på banen. Du har brug for varmere tøj, da du ikke bevæger dig ligeså meget som de andre spillere, og du har brug for udstyr, hvor du kan kaste dig efter bolden, uden det gør for ondt. Med et par gode målmandsbukser, knickers eller shorts kan du gøre dit ekstra på banen og sørge for, du og dit holder yder det optimale. Her på siden har vi 10 forskellige mærker indenfor målmandsbukser, knickers og shorts, der passer til enhver målmand.

Læs mere
Målmandstøj
Kompakt Normal
Filter

Vi forhandler klassiske målmandsshorts og bukser, der er gode til al slags træning – især i sommerhalvåret, bevægeligheden er god, og de er lette at træne i. Har du derimod brug for et par, der skal kunne lidt mere er bukserne med beskyttelse et perfekt valg til dig. De stødabsorberende puder tager ikke kun stød, når du skal kaste dig efter bolden, men sørger også for du holder varmen godt. Puderne virker som isolering, og du skal ikke frygte, at musklerne bliver kolde.

Selvom puderne kan tage store stød, er vægten ikke øget, og du kan bevæge dig let og upåvirket. Puderne sidder på hofterne og lårene, som er de udsatte dele, når du kaster dig.

Hos Unisport har vi helt sikkert et par målmandsbukser, knickers eller shorts, der passer netop til dig og dine behov.