Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Vintertræning

Som altid så bringer vintersæsonen nogle nye udfordringer. Man oplever at banerne bliver hårdere, man får kolde fingre og ens øre fryser. Det er kun de mest dedikerede fodboldspillere der fortsætter, selvom det er så koldt udenfor og derfor er det vigtigt at have sit udstyr i orden. Her hos Unisport tilbyder vi alt det du skal bruge til din vintertræning. Uanset om du skal bruge huer, handsker, hættetrøjer, trænings sæt, så har vi det hele lige her hos Unisport.

Læs mere
Vintertræning
Kompakt Normal
Filter

Måske har du lagt mærke til at vejret udenfor bliver koldere og dagene bliver kortere. Nogle steder er der måske allerede under 0 grader. Med dette sagt, så er der en ting der er sikkert og det er at vinteren er på vej! Vi har vintertræning produkter fra alle mærker og du kan blandet finde Nike, adidas, PUMA m.m. i vores udvalg.

Det er ikke kun tøj du har brug for når du er i gang med din vintertræning. Du har også brug for en bold der er synlig og ikke bare hvid. Når det sner så kan det være svært at se bolden, derfor skal du . have en hi-vis bold i form af en Nike Orden 4 bold. Vi har mange forskellige vinter fodbolde og de kan findes i forskellige farve og modeller.

Så hvad venter du på? Find dit næste vintertræning udstyr lige her hos Unisport og sørg for du kan træne på dit allerhøjeste niveau i gennem de kolde måneder.