Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Huer til træning

En af de vigtigste, men oftest oversete genstande i træningstasken er træningshuen. Det er først, når træningen er slut, og ørene er helt stivfrosne, at man for alvor ærgrer sig over, at man ikke fik investeret i en. Det kan du komme i forkøbet her hos Unisport, hvor vi i denne kategori har samlet vores store udvalg af hovedbeklædning, hvilket inkluderer træningshuer og hatte, der egner sig perfekt til både træning og hverdagsbrug. Vi har samlet det hele her, og du handler nemt og enkelt din favorit.

Læs mere
Huer til træning
Kompakt Normal
Filter

De fleste fodboldspillere, der har kæmpet sig igennem en vintertræning i minusgrader, kender sikkert følelsen af at få en bold på et iskoldt og stivfrossent øre. Det er virkelig en oplevelse, du kun vil prøve en enkelt gang. Du kan heldigvis komme smerten i forkøbet ved at investere i den rette hovedbeklædning, der ikke blot holder dine ører varme, men selvfølgelig tilføjer et ekstra lag af polstring.

I denne kategori finder du al den hovedbeklædning, vi har at tilbyde her på Unisport.dk, og det inkluderer naturligsvis huer og hatte, der egner sig rigtig godt til vintertræning eller til hverdagsbrug.