Halsedisse

Når de kolde perioder kommer i løbet af sæsonen, er det vigtigt at du som spiller passer på din hals, og holder den varm. Det er lige præcis fordelen ved halsedisser, hvor du kan finde et godt udvalg her på unisport.dk. Profiler som Cristiano Ronaldo og Benzema er blevet set med halsedisser på flere gange- netop fordi de ved hvor vigtigt det er at passe på sin hals, så den forbliver varm.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Der er mulighed for at få halsedisser eller halsrør som de også bliver kaldt, i flere forskellige farver. Nogle ret neutrale og andre lidt mere klare i farverne, og det giver dig mulighed for at finde en eller flere halsedisser, som passer til klubtøjet. Har du ikke prøvet at spille med halsrør tidligere, er det ikke for sent at komme i gang. Du kommer til at blive glad for den, for den holder din hals godt varm.

Find ud af hvor mange halsedisser du skal bruge, om de skal være den ene eller anden farve, om du skal have de store halsrør eller blot en god almindelig halsedisse. Uanset hvad du ønsker af ovenstående, så har du mulighed for at finde det ved Unisport.dk – find dine nye halsedisser allerede i dag – her.