Halsedisse

Hvorfor købe en halsedisse?

Du skal ikke være bange for dårligt vejr. En klog mand sagde engang: ”Der findes ikke dårligt vejr. Der findes kun dårlig påklædning”. En halsedisse er beviset på dette.

Når vintersæsonen er ovre os, så kan halsen ofte blive øm og gøre ondt. Hvis du gerne vil minimere risikoen for at blive forkølet, som følge af en øm hals, så kan du bruge et halstørklæde elleren halsedisse. Som du nok ved, så har din hals bedst af at blive dækket til, når temperaturen nærmer sig frysepunktet. Og det er det, du kan bruge din halsedisse, og kaldet halsrør, til.

En halsedisse er et stykke tøj, du kan have rundt om halsen, så du kan holde dig varm og beskytte dig selv mod kulden. Det er i princippet et stofrør, som du tager ned over hovedet. Du kan endda få en halsedisse, der også beskytter din mund, næse og ører. De fleste halsedisser er lavet i tyndt polyester, der sikrer komfort. En halsedisse er perfekt til hverdagsbrug og kan også blive brugt til fysisk aktivitet som fodbold eller løb. Den kræver ikke meget plads, den vikler sig ikke ind i din jakke og den er behagelig at have på. Med andre ord, så er en halsedisse et vigtigt stykke udstyr til fodboldspillere og atleter.

Mærker og farver

Det er ingen overraskelse, at de største sportsmærker i verden også anerkender vigtigheden af en halsedisse til sportsbrug. Især har halsedisser til mænd stort fokus. Hos Unisport har vi samlet nogle af de bedste halsedisser på markedet.

Halsedisser fra Nike

Halsedisser fra Nike er, lige Nikes andre produkter, blandt de bedste på markedet. Deres topmodel er den nye Nike Snood halsedisse, der er lavet i 100% polyester. Den kommer med Dri-Fit teknologi, der holder sig tør. Mund- og næsestykket er lavet i mesh, så du lettere kan trække vejret. De fleste Nike halsedisser i vores sortiment beskytter både ører, næse og mund – og selvfølgelig din hals.

Halsedisser fra adidas

Det tyske sportsmærke er selvfølgelig også med i vores sortiment af halsedisser. Endnu en gang skuffer adidas ikke. adidas halsedisser er lavet i polyester og med deres Climawarm-teknologi. Indvendigt er de bløde, så de er komfortable og varme at have på.

Under Armour halsedisser

Selvom Under Armour er et relativt nyt sportsbrand, så er Under Armour halsedisser blandt de bedste på markedet. Halsdisserne er lavet i 100% polyester og kommer med Storm-teknologi, der beskytter dig for regn, sne og koldt vejr. Udover det, så beskytter halsedissen både mund, næse, ører og halsen.

Farvede halsedisser

Vores udvalg af halsedisser kommer i flere farver og designs. Nogle er neutrale mens andre har stærkere farver. Dette giver dig muligheden for at finde den perfekte halsedisse til dine behov.

Køb din halsedisse online

Hos Unisport vil vi gerne hjælpe dig, så du kan få den bedste købsoplevelse. Derfor opdaterer vi hele tiden vores udvalg af halsedisser. Vi vil gerne hjælpe dig så meget som muligt, så hvis du har spørgsmål eller mangler information, så kan du kontakte vores kundeservice. Alt, du skal gøre, er at vælge din halsedisse og bestille den.