Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Fodboldhandsker

Når du gerne vil spille fodbold i de kolde måneder i Danmark, kan det være godt at passe på sig selv. Det gøres blandt andet ved at have spillehandsker, som sikrer at du ikke kommer til at fryse hænderne. Vi har her ved Unisport.dk et stort udvalg af handsker til spillerne, så du kan få alt lige fra klubhandsker til mere nedtonede handsker. Find ud af hvilke handsker du vil have - der kan være forskel på dem.

Læs mere
Fodboldhandsker
Kompakt Normal
Filter

Med de mange forskellige handsker det er muligt at finde her på Unisport.dk, vil der helt sikkert være et par gode spillehandsker til dig. Det gælder bare om at komme i gang med at kigge vores store udvalg igennem, og falder du for nogen af dem, så brug lidt ekstra tid på dem. Det giver dig det bedste valg – og sikrer også at du bliver mere glad for de spillehandsker du vælger.

Vi har som sagt et udvalg af spillehandsker, der giver dig mulighed for at vælge handsker med tilhørsforhold til klubberne. Det betyder at du kan få spillehandsker fra favoritklubben – og ønsker du ikke det, er det også muligt at finde spillehandsker, der er neutrale.

Kom i gang med at finde dine spillehandsker allerede i dag, find dem lige her.