Efterårsudsalget er i gang! ❯

Målmandshandsker til børn

Målmandshandsker er en videnskab i sig selv, og det kan være vanskeligt at navigere i junglen af forskellige modeller og egenskaber. Vi vil gerne gøre vores for at gøre sin søgen lettere, hvorfor vi i denne kategori har samlet alle vores målmandshandsker til børn. Uanset om du foretrækker målmandshandsker til børn med Finger Save-teknologi, eller handsker fra et bestemt mærke som Reusch, Uhlsport, adidas eller Nike, så finder du det her. De er alle til børn, til gode priser og med hurtig levering.

Læs mere
Målmandshandsker til børn
Kompakt Normal
Filter

Der er sket meget siden tiden, hvor målmænd vogtede buret med de bare fingre, og det kan vi kun prise os lykkelige for. Målmandshandsker er kommet til, og de har ligeledes været igennem noget af en revolution for at opnå det niveau og udvalg af tekniske egenskaber, vi i dag er forkælede med på markedet. Eftersom målmænd findes i alle aldre, har vi i denne kategori samlet alle vores målmandshandsker til børn, og vi er sikre på, at der er målmandshandsker, der kan imødekomme enhver præference.

Du finder her målmandshandsker til børn med roll finger, flat cut, negative cut og handsker med beskyttelse i fingrene. Hvadend du foretrækker, og forventer fra dine målmandshandsker, så finder du helt sikkert et par, der passer til dig her på Unisport - Skandinaviens bedste fodboldshop!