adidas Condivo

adidas Condivo-kollektion

Når snakken falder på træningsbukser, træningstrøjer og generelt bare træningstøj, så er det svært at komme udenom adidas – og specielt Condivo-kollektionen er på et højt niveau. Adidas Condivo har længe været populær blandt atleter og især fodboldspillere. Men adidas Condivo er ikke kun lavet til topatleter. adidas har ændret folks holdning til brug af træningtøj, så du sagtens kan have dem på som et moderne stykke tøj eller til ren afslapning på sofaen. Denne holdning kommer bl.a. pga det fede design, de lækre materialer og den pasform, som kollektionen tilbyder. adidas Condivo træningsbukser er lavet af 100% polyester med Climacool, der holder dig tør og komfortabel. Materialet er let, så din hud kan ånde og så fjerner det fugt væk fra dig, så du kan bruge bukserne i alle situationer.

Stort udvalg af adidas Condivo træningsbukser

adidas Condivo har været på markedet i flere år. Adidas begyndte med Condivo 12, der hurtigt blev ekstremt populær blandt unge – både til sportsaktiviteter og som hverdagstøj. adidas Condivo 12 blev fulgt op med Condivo 14, Condivo 16 og Condivo 18, der er også er populære blandt unge. Den store interesse har fået adidas til at udgive bukserne i flere farver, som kan findes hos Unisport. Og kollektionen består ikke kun af adidas træningsbukser, men også shorts, trøjer og jakker kan findes i kollektionen.

adidas Condivo træningsshort

Se vores udvalg af adidas Condivo træningsshorts. Condivo-shorts er, ligesom træningsbukserne, lavet af 100% polyester, der også bruger Climacool, så du kan holde dig tør og komfortabel. Du kan købe dem her hos Unisport.

adidas Condivo træningstrøjer

Unisport har et stort udvalg af adidas Condivo træningstrøjer. Træningstrøjerne er lavet i 100% polyester, med Climalite og kommer med en lynlås og huller til tommelfingrene, så du kan holde dine hænder varme. Unisport tilbyder disse træningstrøjer i en lang række forskellige farver.

adidas Condivo jakker

Se vores udvalg af adidas Condivo-jakker. Jakkerne er lavet i vandafvisende materiale, så du er beskyttet mod regn og vind. Du kan få jakkerne med eller uden hætte og i forskellige farver.

Køb dine adidas Condivo produkter hos Unisport

Køb adidas Condivo træningsbukser, shorts, jakker eller træningstrøjer hos Unisport. Unisport tilbyder de mest populære farver og modeller – både til børn og voksne. Kollektionen er en af mest populære til træning nogensinde. Og den er til både mænd og kvinder. Alt, du skal gøre, er at finde dit favoritprodukt, lave din ordre og vise dine evner på banen. Er du stadig ikke sikker på, om Condivo er noget for dig? Så se vores udvalg af træningsbukser