Årets bedste julegaver!⚽️🎄🎁 Se mere her

adidas Condivo

Når du gerne vil have adidas træningsbukser i en god kvalitet, hvor der hele tiden kommer små nye innovative tiltag, så står adidas som et godt valg. Her får du nemlig nogle af de nyeste bukser, der har titlen Condivo 12, Condivo 14 og Condivo 16 – til både mænd og kvinder. Følg med her, og find ud af mere om hvorfor du skal vælge adidas træningsbukser – det kan være du bliver overbevist om, at de næste par skal være fra adidas.

Læs mere
adidas Condivo
Kompakt Normal
Filter

Du får blandt andet en super pasform, og selv om du har de nye bukser på i længere tid, bliver de på intet tidspunkt generende at have på. Condivo 12, Condivo 14 og Condivo 16 kan du have på til både fritid og træning. Det gælder selvfølgelig for både mænd og kvinder – så skal klubben have købt nye træningsbukser, er adidas et godt valg.

Gør det let for dig selv – find ud af hvor mange adidas træningsbukser du skal have, hvilken farve de skal være i, og hvilken størrelse du skal have dem i. Når du har fundet ud af det, er det blot at bestille dem – og så bliver de leveret lige til døren.

Vælg dine nye adidas condivo træningsbukser til mænd og kvinder – find dem lige her. Unisport har det største udvalg af adidas condivo træningsbukser.