Forårsudsalg: Nu op til -70%! Køb nu

adidas Condivo

Hvis du skal have et par træningsbukser i god kvalitet, så er Condivo-kollektionen fra adidas et god bud. Kollektionen har nogle af de nyeste og mest populære modeller - tilgængelige til både mænd, kvinder og børn i mange størrelser. Tag et kig på dem her og find dit næste fra træningsbukser fra adidas.

Læs mere
adidas Condivo
Kompakt Normal
Filter

adidas Condivo-kollektion

Når snakken falder på træningsbukser, træningstrøjer og generelt bare træningstøj, så er det svært at komme udenom adidas – og specielt Condivo-kollektionen er på et højt niveau. Adidas Condivo har længe været populær blandt atleter og især fodboldspillere. Men adidas Condivo er ikke kun lavet til topatleter. adidas har ændret folks holdning til brug af træningtøj, så du sagtens kan have dem på som et moderne stykke tøj eller til ren afslapning på sofaen. Denne holdning kommer bl.a. pga det fede design, de lækre materialer og den pasform, som kollektionen tilbyder. adidas Condivo træningsbukser er lavet af 100% polyester med Climacool, der holder dig tør og komfortabel. Materialet er let, så din hud kan ånde og så fjerner det fugt væk fra dig, så du kan bruge bukserne i alle situationer.

Stort udvalg af adidas Condivo træningsbukser

adidas Condivo har været på markedet i flere år. Adidas begyndte med Condivo 12, der hurtigt blev ekstremt populær blandt unge – både til sportsaktiviteter og som hverdagstøj. adidas Condivo 12 blev fulgt op med Condivo 14, Condivo 16 og Condivo 18, der er også er populære blandt unge. Den store interesse har fået adidas til at udgive bukserne i flere farver, som kan findes hos Unisport. Og kollektionen består ikke kun af adidas træningsbukser, men også shorts, trøjer og jakker kan findes i kollektionen.

adidas Condivo træningsshort

Se vores udvalg af adidas Condivo træningsshorts. Condivo-shorts er, ligesom træningsbukserne, lavet af 100% polyester, der også bruger Climacool, så du kan holde dig tør og komfortabel. Du kan købe dem her hos Unisport.

adidas Condivo træningstrøjer

Unisport har et stort udvalg af adidas Condivo træningstrøjer. Træningstrøjerne er lavet i 100% polyester, med Climalite og kommer med en lynlås og huller til tommelfingrene, så du kan holde dine hænder varme. Unisport tilbyder disse træningstrøjer i en lang række forskellige farver.

adidas Condivo jakker

Se vores udvalg af adidas Condivo-jakker. Jakkerne er lavet i vandafvisende materiale, så du er beskyttet mod regn og vind. Du kan få jakkerne med eller uden hætte og i forskellige farver.

Get your adidas Condivo product at Unisport

Get your adidas Condivo training pants, shorts, jacket or training shirt online at Unisport. Unisport offers some of the most popular colourways and models, and of course for both kids and adults. The collection is one of the most mainstream training collections ever made. And even better, the condivo model is for both men and women. All you have to do, is pick your favorite item from the adidas Condivo collection, place your order and prepare to take the world by storm. Are you still not sure, the Condivo collection if the right one for you? Then visit our full selection of training pants, which consists of training pants from some of the worlds biggest brands.

Køb dine adidas Condivo produkter hos Unisport

Køb adidas Condivo træningsbukser, shorts, jakker eller træningstrøjer hos Unisport. Unisport tilbyder de mest populære farver og modeller – både til børn og voksne. Kollektionen er en af mest populære til træning nogensinde. Og den er til både mænd og kvinder. Alt, du skal gøre, er at finde dit favoritprodukt, lave din ordre og vise dine evner på banen. Er du stadig ikke sikker på, om Condivo er noget for dig? Så se vores udvalg af træningsbukser