GIGANTISK UDSALG - SPAR OP TIL 85% KØB NU
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Monta fodbolde

   Monta har skabt en fodbold til artister og boldkunstnere, der kan lide at freestyle og show. Fodbold er en publikumssport, og hvad er mere spontant og spændende at se på, end en fed street fodboldkamp? Montas fodbolde har et blødt touch, og er produceret i et slidstærkt materiale. Dette giver streetspillere de perfekte forudsætninger for at få publikum til at juble, og modstanderne til at klappe.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Monta fodbold er et selskab oprettet af den tidligere fodboldstjerne og nuværende legende: Edgar Davids. Han var generalen på midtbanen, og fortsætter altså sin succes efter at have lagt støvlerne på hylden. Street fodbold har altid været et populært fænomen. Nogle af fodboldhistoriens største spillere, fik deres fodboldopdragelse fra gadefodbold.

   Monta giver dig den perfekte træningsbold så du kan finjustere dine finter, tacklinger og boldfølelse. Disse egenskaber kommer helt sikkert til at blive afgørende, når der skal spilles kamp. Gå ind på Unisport.dk, og find den perfekte street fodbold. Vi har et bredt udvalg af fodboldprodukter for alle aldrer og interesser.

   Se alle mærker