Monta fodbolde

Monta har skabt en fodbold til artister og boldkunstnere, der kan lide at freestyle og show. Fodbold er en publikumssport, og hvad er mere spontant og spændende at se på, end en fed street fodboldkamp? Montas fodbolde har et blødt touch, og er produceret i et slidstærkt materiale. Dette giver streetspillere de perfekte forudsætninger for at få publikum til at juble, og modstanderne til at klappe.

Læs mere
Monta fodbolde
Kompakt Normal
Filter

Monta fodbold er et selskab oprettet af den tidligere fodboldstjerne og nuværende legende: Edgar Davids. Han var generalen på midtbanen, og fortsætter altså sin succes efter at have lagt støvlerne på hylden. Street fodbold har altid været et populært fænomen. Nogle af fodboldhistoriens største spillere, fik deres fodboldopdragelse fra gadefodbold.

Monta giver dig den perfekte træningsbold så du kan finjustere dine finter, tacklinger og boldfølelse. Disse egenskaber kommer helt sikkert til at blive afgørende, når der skal spilles kamp. Gå ind på Unisport.dk, og find den perfekte street fodbold. Vi har et bredt udvalg af fodboldprodukter for alle aldrer og interesser.