Le Havre

Le Havre Athletic Club er et af de vigtigste klubber i fransk fodbold. De er netop det første fodboldklub der blev stiftet i landet og blev grundlagt helt tilbage i 1872. Selvom klubben har deltaget 24 gange i Ligue 1, så har de ikke formået at vinde den endnu. Le Havre trøjen har dog oplevet at vinde noget i deres historie og i 1959 vandt klubben deres først trofæ i form af Coupe de France. Så hvis du er på jagt efter en trøje der er indbegrebet af historie og tradition, så er Le Havre trøjen lige netop den du skal have.

Klubben har oplevet at have store navne i gennem tiden. Spillere som blandt andet Paul Pogba, Riyad Mahrez, Lassana Diarra og Jean-Alain Boumsong har alle prøvet, at bære Le Havre trøjen. Derudover så tilbyder vi også tryk på din nye trøje, så hvis nogle af disse tidligere spillere er iblandt dine yndlingsspillere, så kan du få deres navn på trøjen. Derudover kan du endda også få dit eget navn og nummer, så trøjen bliver helt speciel.

Så hvis du er på udkig efter en ny Le Havre trøje så er du kommet til det rette sted. Vi har hurtig levering med billig fragt, så du kan allerede få din nye trøje i morgen. Så hvad venter du på? Tag et kig i dag og se vores store udvalg og find din næste fodboldtrøje lige her.