RC Strasbourg trøje

RC Strasbourg er et af de mere ældre hold i fransk fodbold og blev grundlagt tilbage i 1906. De opnåede, at få professionel status tilbage i 1933 og har haft en noget blandet historie. For tiden er de at finde i den anden bedste franske liga, Ligue 2, hvor de kæmper for at komme tilbage til Ligue 1. RC Strasbourg har blandt andet vundet Ligue 1 en gang tilbage i 1979. Dog blev de tvangsnedrykket til Championnat National rækken efter de gik konkurs. Siden da har de arbejdet sig op og arbejder stadig på at komme tilbage i Ligue 1.

Strasbourg er blot 1 ud af 6 franske hold som har vundet all 3 store trofæer i Frankrig. Ligue 1 i 1979, Coupe de France i 1951, 1966, 2011 og Coupe de la Ligue i 1997 og 2005. Så man kan godt sige at RC Strasbourg trøjen har oplevet meget ære gennem tiden. Så står du også og mangler den ny Strasbourg trøje så kan du få den lige her hos Unisport.dk

Strasbourg er også kendte for, at have haft nogle franske profiler på holdet. Spillere som Frank Lebouef, Teddy Bertin og Mickaël Serge har alle båret RC Strasbourg trøjen. En af de spillere man bedst kender må være Morgan Schneiderlin, som til dagligt nu spiller i Manchester United. Han fik blot 5 kampe på førsteholdet i Strasbourg før Southampton slog til og hentede ham til England. Så hvad venter du på? Slå også til og få din helt egen Strasbourg trøje. Du kan også få tryk på trøjen så du kan få din yndlingsspiller fra Strasbourg eller dit eget navn og nummer.