OGC Nice

Olympique Gymnaste Club Nice Côte d'Azur, eller OGC Nice som de også er kendt for, er en fransk klub som er lokaliseret i Nice. Klubben blev stiftet i 1904 og spiller for tiden i Ligue 1. De spiller deres hjemmekampe på Allianz Riviera, hvor de for tiden oplever stor success. I sidste sæson endte klubben på en fjerdeplads i ligaen og dette betød, at man fik adgang til UEFA League. OGC Nice trøjen har dog også prøvet at være øverst i tabellen og klubben har vundet ligaen fire gange før i historien og i denne sæson ligner det at de også er på vej til deres femte en af slagsen.

En af årsagen til, at Nice har så stor success i år er Mario Balotelli. Efter flere år med mindre produktivitet på fodbold scenen i flere forskellige klubber samt på det italienske landshold, så ligner det at han har fundet sin gamle form igen. Dog har mange andre store navne også båret OGC Nice trøjen og der er tale om spillere som Marama Vahirua, Ederson, Eric Roy, Daniel Bravo, Jose Cobos, Darío Cvitanich, Hugo Lloris, Lionel Letizi og David Ospina

.

Så hvis du er på jagt efter en ny OGC Nice trøje så er du kommet til det helt rette sted. Vi har et stort udvalg af flere forskellige trøjer og vi tilbyder også tryk på trøjer. Så du kan få Balotelli på trøjen eller en anden yndlings Nice spiller. Derudover kan du også få dit eget navn og nummer på trøjen. Så vent ikke længere og tag et nærmere kig her hos Unisport!