Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Padova

Velkommen til vores Calcio Padova online shop her på Unisport.dk. Padova er et italiensk hold, der til dagligt til i Lega Pro, der er den næst bedste række i Italien. Klubben har hjemmebane på Stadio Euganeo, hvilket kan have omkring 32.000 tilskuere på lægterne. Alle iført de hvide og røde farver, der så tydeligt fremgår af deres klublogo. Så hvorfor ikke tilslutte dig dem? Bestil din Calcio Padova trøje lige her på Unisport.dk!

Læs mere
Padova
Kompakt Normal
Filter

Calcio Padova, eller bare Padova som de også bliver kaldt for, er en traditionsrig klub i Italien. Klubben blev grundlagt tilbage i 1910 og havde først sin gyldne dage i 1950’erne. I 1958 fik klubben deres højeste placering i Serie A nogensinde hvilket var en tredjeplads. Dette formåede de på grund af deres troldmand på kanten, Kurt Hamrin. Spillere som Sergio Brighenti og Aurelio Milani bar fortsat Padova trøjen i den periode klubben var en force i Serie A, før de rykkede ned i Serie B.

For tiden ligger Padova i den såkaldte Lega Pro division, så der kommer til at lidt tid inden vi får, at se Calcio Padova trøjen i Serie A igen. Den velkendte hvide trøje med de røde detaljer har mange spiller båret igennem tiden, blandt andet deres tidligere anfører Vincenzo Italiano. Nu til dags ser man spiller so Neto, Mandorlini og Favalli bære den hvide Calcio Padova trøje.

Her hos Unisport tilbyder vi også tryk på trøjer, så du kan få din yndlings Padova spiller på ryggen. Du kan også få dit helt eget navn eller nummer på trøjen, så bliver den i hvert fald helt speciel. Find den lige her, vi har hurtigt levering og billigt fragt.