Efterårsudsalget er i gang! ❯

Manchester City trøje

Manchester City er med en nyere historie, blevet en fast bestanddel af engelsk topfodbold. Manchester City er altid at betragte som titelkandidater for Premier League. I vores Manchester City shop finder du alt hvad du skal bruge, for at støtte den lyseblå del af Manchester. Vi har både hjemme og udebanetrøjen og du kan også få tryk på trøjen. Så vælg imellem din yndlingsspillere fra Man City eller få dit eget navn og nummer trykt på trøjen. Her hos Unisport har vi hurtig levering med billig fragt!

Læs mere
Manchester City trøje
Kompakt Normal
Filter

På Etihad Stadium har du muligheden for at bære en Manchester City hjemmebanetrøje. Den har den klassiske lyseblå farve, og har du ikke muligheden for at tage turen til Manchester, kan du købe den lige her på Unisport.dk.

Manchester City har i mange år stået i skyggen af Manchester United. Det er dog ved at vende, da Manchester City har fået købt sig nogle verdensklasse spillere i form af Sergio Agüero, David Silva og Kevin De Bruyne. Det bliver spændende at se, om det blot er en overgang eller om de kan tangere rivalernes mange rekorder. Nogle vil mene, at det er sjovere at bære en Manchester City fodboldtrøje i øjeblikket. Der er ingen tvivl om, at det er spændende at følge udviklingen i klubben. Har du allerede en spillertrøje, har du muligheden for at købe noget Manchester City træningstøj lige her på hjemmesiden.

Her på Unisport.dk har vi et stort udvalg af fodboldprodukter, og på denne side finder du vores dedikerede Manchester City udvalg. Hvis du leder efter en trøje fra de lyseblå fra Manchester så du kan vise din support, er det her du finder den. Du har muligheden for at vælge med tryk med din yndlingsspiller eller eget navn. Vi har Manchester City trøjer i både voksen- og børnestørrelser. Uanset størrelse finder du din næste Manchester City trøje her!