Stoke City

Stoke City har etableret sig som en stabil klub i den engelske Premier League. Fra tidligere at være en klub, der havde en tilværelse i de lavere rækker af professionelt engelsk fodbold, har de siden oprykningen i 07/08 sæsonen leveret gode og stabile præstationer. Hos Unisport kan du bestille din Stoke spillertrøje og vise du støtter klubbens fremgang

"The Potters", som er klubbens kælenavn, blev kendt som et hold fyldt med krigere under træner Tony Pulis. Specielt var holdet gode til at kæmpe om alle bolde på dødbolde, og især de lange indkast fra midtbanemanden Rory Delap var et meget almindeligt syn i Stoke's kampe. Denne stil blev elsket og hadet af mange, men det gjorde, at Stoke atter fik den opmærksomhed fra alverdens fodboldfans. Under deres træner Mark Hughes, har de skiftet stil til det mere tekniske spil. Grunden denne ændring, har Stoke formået at hente forholdsvis store spillere til Britannia Stadium de seneste par år. Af spillere der bærer den rød/hvid stribede Stoke hjemmebanetrøje kan der nævnes Xherdan Shaqiri, Bojan Krkic og Ibrahim Afellay. Alle er spillere der klinger i fodboldeuropa, og som for bare få år siden virkede helt usandsynlige for Stoke City at hente.

Der har været et par stykker danske spillere der har repræsenteret en Stoke spillertrøje. Den mest nævnværdige er dog den tidligere landsholdsmålmand Thomas Sørensen. Han nåede at spille omkring de 100 kampe for klubben.

Er du en af dem der følger og støtter holdet til det fulde? Så bestil din Stoke City fodboldtrøje lige her på unisport.dk! Vi har både hjemme- og udebanetrøjen, så du kan følge "The Potters" på hjemme- og udebane.