Kun i dag: -30% på nyt klubtøj >

Swansea

Man må helt klart sige at Swansea har haft en af de bedste succes historier efter at have rykket op til Premier League. Siden Brendan Rodgers skiftede til Liverpool, så overtog Michael Laudrup roret, og dette må man sige var en god beslutning. Laudrup købte nogle vitale spillere, som blandt andet Michu, som udgjorde at de gik hen og vandt League Cuppen, samt fik den bedste liga placering nogensinde i klubbens historie. Vil du også støtte Swansea, så kan du købe din Swansea trøje her!

Læs mere
Swansea
Kompakt Normal
Filter

Swansea har de sidste par år stabiliseret sig som et godt hold i Premier League. Klubben blev kendt i hele Danmark, da den danske legende Michael Laudrup blev offentliggjort som træner. Han havde fin succes i klubben, og formåede at hive en League Cup hjem til Swansea i 2013. Deres største triumf nogensinde. Med Michael Laudrup som dirigent, hev han en masse spændende spillere til Liberty Stadium, der altid har tribunerne fyldte af hvide Swansea hjemmebanetrøjer

Når man har succes i den bedste række i England, Premier League, fører det også til en masse spændende spillere, som tager klubbens trøje på. Blandt mange spillere, der har trukket en Swansea trøje over hovedet, kan nævnes Wilfried Bony, Joe Allen og islandske Gylfi Sigurðsson. Her på Unisport.dk, kan du finde din nye Swansea fodboldtrøje i dag, og hvorfor ikke pryde uniformen med din favoritspiller eller eget navn?