Sunderland

Når du kigger på Sunderland som fodboldklub, er der sket meget på de mere end 100 år klubben har eksisteret. Der har været år hvor indkøb af spillere er gået amok, hvor der er blevet brugt mere end 650 millioner kroner. Andre år har det været mere stille og roligt – hvor der alligevel er blevet spillet godt fodbold. Sunderland har også haft danskere på lønningslisten. Thomas Sørensen og Nicklas Bendtner har været i klubben, og haft muligheden for at trække en Sunderland trøje over hovedet.

Kigger man historiebøgerne igennem, er der ikke mange medaljer at finde i skabene på Stadium of Light – med mindre du går tilbage til de første år klubben eksisterede. Der er ingen tvivl om, at det, den gang, var med større glæde og håb fansene trak en Sunderland spillertrøje over hovedet og drog mod stadion. Derfor har Sunderland's klub og spillere brug for alt den støtte de kan få, og det har du muligheden for at være en del af med din nye Sunderland fodboldtrøje.

Her på Unisport.dk har du nemlig muligheden for at vælge hvilken Sunderland trøje som passer din smag, da du kan vælge med eller uden tryk. Du har mulighed for at vælge din yndlingsspiller eller dit eget navn og nummer bag på. Find din størrelse, og bestil din nye Sunderland spillertrøje i dag!