Coventry

Hvis man er fan af engelsk fodbold, så er der nok store chancer for, at man før har hørt navnet Coventry City FC. Den engelske fodboldklub, der i dag ligger og roder rundt nede i League One, har før haft en lang række sæsoner i Premier League. Faktisk er de et af de mandskaber med flest år i træk i Premier League. I hele 34 år lå de i det fine selskab, indtil de måtte forlade toppen af poppen i 2001. Siden da er det gået ned ad bakke for The Sky Blues.

Og nu ligger de så helt nede i League One. En forfærdelig skæbne for et tidligere fast medlem af den øverste række. Hvis du er fan af Coventry, eller hvis du skulle få sympati for klubben, så kan du her hos Unisport købe din helt egen Coventry trøje. Vi har billig fragt, og du kan være sikker på at få den leveret indenfor få dage, såfremt den er på lager.

Der har tidligere været flere danske spillere forbi den nu synkende skude. Heriblandt kan Martin Johansen og Mikkel Bischoff nævnes, som begge har tørnet ud for den engelske fodboldklub. Derudover har legenden Robbie Keane også spillet for League One klubben. Så hvis du gerne vil have dit eget eksemplar af Coventry trøjen, og hvis du gerne vil være med til at bære dem op igennem rækkerne igen, så er det da bare med at bestille din egen i dag!