Leeds United

The Peacocks, som Leeds United kaldes, har tidligere være et storhold i England. De har blandt andet spillet i Champions League finaler, men også været en tur nede og vende i League one. Grundet den store success har det også været naturligt, at store navne har båret denne trøje. Spillere som Gordon Strachan, Jimmy Floyd Hasselbaink og Eric Cantona har alle haft trøjen på. Støt holdet i deres jagt på storhed, ved at købe den nye Leeds United trøje her på Unisport.dk!

Læs mere
Leeds United
Kompakt Normal
Filter

The Peacocks har haft en turbulent tid i engelsk og internationalt fodbold. Leeds har spillet Champions League finaler, og da det stod skidt til har de været nede og vende i League One. Hvis du tager et blik på spillerne der har trukket en Leeds United trøje over hovedet, er der nogle prominente navne iblandt som Gordon Strachan, Jimmy Floyd Hasselbaink og Eric Cantona. Der er også få danskere der har repræsenteret Leeds. Casper Sloth, Casper Ankergren og Kasper Schmeichel har alle tre spillet i den engelske klub.

Når du har besluttet dig for størrelsen, kan du vælge om der skal tryk på. Det kunne være, at du ønskede én af de mange klublegender på eller blot dit eget navn. Du kan naturligvis også vælge at få den leveret uden tryk. Du har mulighed for at finde din nye Leeds United fodboldtrøje lige her på Unisport.dk