Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Olympique Marseille

Marseille er en af de største klubber i Frankrig. I 1990'erne rykkede det sydfranske hold ned i Ligue 2, men kæmpede sig stærkt op i toppen af fransk fodbold igen. Marseille trøjen indikere de mange forskellige franske sejre, og en række vundne trofæer over årerne. Vil du også mærke den atmosfæren og komme tættere på den franske klub? Så køb din Olympique Marseille trøje hos Unisport i dag – altid hurtig levering.

Læs mere
Olympique Marseille
Kompakt Normal
Filter

Holdet spiller på Stade Velodrome, som også blev anvendt til EM i Frankrig 2016. Her kom 67.000 tilskuere til at se de største spillere og hold kæmpe om den store titlen. Marseille har naturligvis også oplevet stoltheden ved at vinde den franske ligue 1. Vis din støtte til klubben med en Marseille trøje, hvor du har mulighed for at vælge dit eget tryk på.

En af klubbens største spillere gennem tiden er Jean-Pierre Papin. Han spillede i en Marseille spilletrøje mellem 1986-1992 og nåede det absolutte højdepunkt i 1991 da han fik en Ballon d’Or. Har du besluttet dig for en Marseille trøje, så leverer vi den til dig. Du skal blot vælge størrelse og om du ønsker med eller uden tryk på. Bestil her på Unisport.dk, og få den leveret med lynets hast.