Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Olympique Marseille

   Marseille er en af de største klubber i Frankrig. Når man tager en Marseille fodboldtrøje på, er det en trøje der har vundet mange titler. Den titel som vejer mest er fra 1993 hvor man vandt over AC Milan i Champions League finalen. Lyder det interessant? Så finder du en Olympique Marseille trøje her på Unisport.dk.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Holdet spiller på Stade Velodrome, som også blev anvendt til EM i Frankrig 2016. Her kommer 67.000 tilskuere til at se de største spillere og hold kæmpe om titlen som europamester. Marseille har naturligvis også vundet den franske ligue 1. Det har de faktisk formået at gøre hele 9 gange. Vis din støtte til klubben med en Marseille trøje, hvor du har mulighed for at vælge dit eget tryk på.

   En af klubbens største spillere gennem tiden er Jean-Pierre Papin. Han spillede i en Marseille spilletrøje mellem 1986-1992 og nåede det absolutte højdepunkt i 1991 da han fik en Ballon d’Or. Har du besluttet dig for en Marseille trøje, så leverer vi den til dig. Du skal blot vælge størrelse og om du ønsker med eller uden tryk på. Bestil her på Unisport.dk, og få den leveret med lynets hast.

   Se alle mærker