Blackburn Rovers

Navnet siger det hele – Blackburn Rovers, og deres latinske motto, fortæller endnu bedre hvad det er for en klub du har med at gøre. Det latinske udtryk ”arte et labore”, der frit oversat, kan betyde noget i stil med – "Dygtighed og arbejdskraft" signalerer meget godt, hvad der skal ske, når spillerne tager en Blackburn Rovers fodboldtrøje på. Spillet på banen har ganske enkelt ikke levet op til dette, men med et motto som dette, så vil det hårde arbejde blive belønnet.

Spillet på banen ændrer dog ikke på, at der har været utroligt interessante spillere iført en Blackburn Rovers fodboldtrøje. Et af de mest prominente navne er helt sikkert Allan Shearer. Da han forlod Blackburn Rovers, var det den dyreste transfer nogensinde. Året før, var han med til at sikre Blackburn det engelske mesterskab, og derfor vil en Blackburn fodboldtrøje altid være populær.

Vil du gerne have en Blackburn Rovers trøje, har du mulighed for at bestille den her på Unisport.dk. Vi vil gerne levere den til dig hurtigst muligt, så find ud af om du skal have med eller uden tryk, når du skal bestille din nye Blackburn Rovers fodboldtrøje.