Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Blackburn Rovers

   Køb din egen Blackburn Rovers fodboldtrøje i dag! Selvom Blackburn ikke er så dominerende i engelsk fodbold, som de var engang, er deres navn og historie umulig at slette fra hukommelsen hos fodboldfans verden over. Derfor er det heller ingen overraskelse, at Blackburns trøjer stadig er populære blandt fodboldfans og samlere. Hvis du vil have din egen trøje, så kan du købe den hos Unisport! Find din favorit i denne kategori.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Navnet siger det hele – Blackburn Rovers, og deres latinske motto, fortæller endnu bedre hvad det er for en klub du har med at gøre. Det latinske udtryk ”arte et labore”, der frit oversat, kan betyde noget i stil med – "Dygtighed og arbejdskraft" signalerer meget godt, hvad der skal ske, når spillerne tager en Blackburn Rovers fodboldtrøje på. Spillet på banen har ganske enkelt ikke levet op til dette, men med et motto som dette, så vil det hårde arbejde blive belønnet.

   Spillet på banen ændrer dog ikke på, at der har været utroligt interessante spillere iført en Blackburn Rovers fodboldtrøje. Et af de mest prominente navne er helt sikkert Allan Shearer. Da han forlod Blackburn Rovers, var det den dyreste transfer nogensinde. Året før, var han med til at sikre Blackburn det engelske mesterskab, og derfor vil en Blackburn fodboldtrøje altid være populær.

   Vil du gerne have en Blackburn Rovers trøje, har du mulighed for at bestille den her på Unisport.dk. Vi vil gerne levere den til dig hurtigst muligt, så find ud af om du skal have med eller uden tryk, når du skal bestille din nye Blackburn Rovers fodboldtrøje.

   Se alle mærker