Efterårsudsalget er i gang! ❯

Aston Villa

Velkommen til vores Aston Villa-shop. Aston Villa, også kaldet The Villa, er en af to klubber, der har været i den øverste engelske række i over 100 sæsoner. Har du overvejet at købe en Aston Villa-trøje? Så skal du ikke lede længere! Du kan både finde trøjer og andet udstyr i vores Aston Villa-shop her hos Unisport. Vi har altid stærke priser og hurtig levering!

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

I mange år har Aston Villa været fast indhold i Premier League. Klubben er én ud af to klubber, som har spillet mere end 100 sæsoner i den bedste liga i verden. Syv gange har de vundet ligaen, og ligeså mange gange er FA Cuppen vundet. Hvis du har tøvet med at købe en Aston Villa fodboldtrøje, så skal du ikke det længere.

Det er ikke kun i England klubben har opnået succes. I 1982 fik klubben sin største sejr i Europa. Da det lykkedes at slå de tyske giganter fra Bayern München, vandt Aston Villa Europa Cup. Desuden er Aston Villa én ud af fem engelske hold til at vinde Europa Cuppen. Ønsker du en Aston Villa trøje, så kan den bestilles direkte her fra vores hjemmeside. Vælg en størrelse, og om trøjen skal have tryk på eller ej og så kan vi ellers sende din Aston Villa trøje.