Diadora Fodboldstøvler

I over 60 år har det italienske firma, Diadora, fremstillet forskellige sko og fodboldstøvler. Fra stilfulde til de mere funktionelle, og skiftende fra årti til årti omfatter hele Diadora kollektionen alt fra sport til fritid. Mens deres fokus faldt fra det atletiske fodtøj, fra 1960'erne til 1990'erne skabte og forskede de i elementer, som kunne bruges i fodboldstøvlerne. Diadora fortsatte med at følge udviklingen frem til 2000-tallet og har genoplivet sine fodboldstøvler, men samtidigt beholdt nogle af deres nøglekvaliteter.

Kendt for anvendelsen af kængurulæder i højeste kvalitet, Diadoras linje af fodboldstøvler er et pragteksemplar af overdådig luksus. Godt polstret overdel smyger sig rundt om bærens fod, men uden at have negativ effekt på boldberøringerne. De patenteret designs har været vedligeholdt siden 60'erne og har hjulpet til at gøre de klassiske Diadora unik. Selvom materialerne har skiftet over tid, så er firmaet stolte over deres højkvalitets fodboldstøvler. Den holdbare og fleksible syntetiske blanding, der er brugt i de senere generationer er en refleksion i udviklingen af ikke bare fodboldstøvlen, men af hele spillet.

Typisk mere almindeligt set på et par Diadora fodboldstøver er et udvalg af knopper, der bedst er anvendelige på naturlige græsbaner. En del af dens tradition og varemærke er troen på den gode kamp, hvilket inkluderer at forholdende er i orden. Dens andre traditioner inkluderer at beholde en unik spillestil til at matche det luksuriøse design. Hver Diadora har det kendetegnende ikon, der ligner et sidelæns "Y".

Det begrænsende udvalg af knop konfigurationer gør den ideel til den dedikerede spiller, der holder det traditionelt og foretrækker at spille på naturligt græs. Med den høje kvalitet følger der også en pris, som er med til at tage den op i den høje del af prisskalaen. Det er som det altid har været - kvalitet er ikke ligefrem billig og Diadora leverer ikke blot en solid fodboldstøvle, men en følelse af tradition og arv, udover upåklagelig stil. Selvom Diadora er relativt små i fodboldstøvle verden, så har spillere som Fllippo Inzaghi og Antonia Cassano støttet mærket.