Efterårsudsalget er i gang! ❯

Umbro Fodboldstøvler

Umbro dominerede fodboldverden i 80'erne og 90'erne med klubber som Manchester United og spillere som Michael Owen og Alan Shearer på holdet. Umbro er nu tilbage, stærkere end nogensinde, med et udvalg af fodboldstøvler, som kan tilfredsstille selv de mest kræsne spillere. Umbro Velocita, Medusæ og UX Accuro er specialtilpasset fodboldens tre spilletyper. Umbro har fodboldstøvler i alle prisklasser og tilbyder også nogen af markedets bedste teknologier.

Læs mere
Umbro Fodboldstøvler
Kompakt Normal
Filter

De fleste kender til Umbro. Det lille engelske sportsmærke, laver tøj til alt i sportens verden. Fodboldstøvler er selvfølgelig en del af deres kollektion. Umbro fodboldstøvler er meget habile, og kan tage kampen op mod de andre store mærker. Tidligere har vi set Roberto Carlos spille med Umbro, og i dag finder vi én af verdens bedste forsvarsspillere i et par. Der er naturligvis tale om Pepe fra Real Madrid.

Vælger du et par Umbro fodboldsko, så får du et par sko i høj kvalitet, komfort og med et vældig godt touch på bolden. Det kommer til udtryk gennem den overdel Umbro har på deres fodboldstøvler. Der findes noget til enhver smag; læder og mikrofiber. Du kan derfor finde et par Umbro fodboldstøvler der passer perfekt til dig og din spillestil.

Giv dig selv muligheden for at prøve et par fodboldstøvler i høj kvalitet fra Umbro, og oplev den kvalitet alle snakker om. Med fodboldsko fra Umbro, får du mulighed for at lave de skarpe driblinger i alt slags vejr, med komforten i højsædet. Umbro fodboldsko er til dig, der ønsker et par prisvenlige fodboldstøvler, med et flot udseende og høj kvalitet. Hos os finder du et stort udvalg af Umbro fodboldstøvler og glem ikke, at du her på Unisport.dk, har muligheden for at vælge navn og flag på.