Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Pantofola d'Oro Fodboldstøvler

   Pantofola d'Oro er et synonym på Italiensk håndværk. Emidio Lazzarini startede produktionen af fodboldstøvler for sit lokale hold Ascoli Calcio, og her var der fokus på perfektion med ultra blød kalveskind, samt en enestående boldkontrol. De velkendte 3 stjerner blev brugt som logo i 1960, da man i 60'erne anså 3 stjerne som det højeste niveau af luksus.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   i 1888 fik den tidligere bryder og italienske skomager, Emidio Lazzarini, nok af dårligt håndværk og komfort. Han tog sagen i egen hånd, og lavede sine egne sko. Der gik ikke lang tid før andre brydere bad Lazzarini om at fremstille et par til dem.

   Det var her, hvor Lazzarini begyndte at producere sko til andre atleter som fodboldspillere. Lazzarini begyndte med sit lokale hold, Ascoli Calcio, hvilket udviklede hans produkter til perfektion med en ultra blød kalveskind, som giver enestående boldkontrol. Skoenes udformning passer perfekt til føddernes kurver.

   Der går et rygte på, at den tidligere engelske fodboldspiller, John Charles skulle have sagt følgende om skoene, efter at have testet dem for første gang: “Dette er ikke sko - det er tøffler! Guldtøffler!” Charles satte dermed mærket som vi forbinder Pantofola d'Oro med da det betyder Guldtøffler på italiensk.

   I 1960’erne blev Pantofola d'Oro relanceret med tre guldstjerner som logo. I 60’erne var tre stjerner det højeste niveau af luksus. Det er grunden til, at du vil se tre stjerner på alle originale Pantofola d'Oro fodboldstøvler.

   Se hele vores udvalg af fodboldstøvler.

   Se alle mærker