Nike Ordem 5 EPL, La Liga & Serie A lanceret | Officiel kampbold klar til 2017/18

05.06.2017

Skrevet af Mathias

2016-27 sæsonen er kun lige afsluttet, men Nike ruller allerede deres "lineup" ud for næste sæson. Tre rene visuelle opdateringer har set lyset hos Premier League, La Liga og Serie A's officielle kampbolde.

Nike Ordem 5 fodbolden er topmodellen hos Nike, og er brugt i nogle af de største ligaer og tuneringer verden over. Heriblandt FA Cuppen, den tyrkiske liga, La Liga Premier League og Serie A. De sidste tre på denne højprofilerede liste har i dag fået deres nye look, og de resterende vil helt sikkert følge trop senere denne sommer. Mindre farve og en større hvid flade er kommet til syne siden sidste sæson. Det er som om, at Nike har skruet ned for farverne en smule, men stadigvæk beholder den iøjnefaldende grafik, som faktisk er afgørende for boldens ydeevne.

Udførelsesaspektet af Ordem 5 fodboldenes visuelle design er kaldet "Visual Power Graphic", som er valget af farverne, samt mønsteret på bolden. Det gør bolden mere iøjenfaldende samt dine reaktionsevne hurtigere. Alt dette fordi bolden spottes langt hurtigere og nemmere, når den bevæger sig gennem luften. Spillere på allerhøjeste niveau elsker designet, og derfor har Nike endnu engang valgt Ordem designet, som base på deres officielle Serie A, La Liga og Premier League kampbold.

Alle 3 bolde er tilgængelige fra i dag af og du kan købe din Premier League, La Liga og Serie A kampbold lige her.