Vi tjekker de nye Nike FootballX Electro Flare sko til indendørs- og turfbaner ud

30.09.2015

Skrevet af Mathias

Er du en af de spillere som simpelthen ikke kan få nok og som bliver nødt til at fortsætte med at spille fodbold, også selvom vejret bliver dårligere, eller dit hold ikke spiller? Nike er nu klar med de nyeste farvevarianter til deres FootballX kollektion, som denne gang kommer med samme design som Electro Flare Pack, der blev lanceret på deres almindelige fodboldstøvler i mandags. Få et tættere kig på skoene her.

Nike FootballX konceptet har i den grad overtaget futsal, indendørs og streetfodbold scenen. De teknologiske aspekter og fokussen på skoene har rykket sig helt sindssygt med MagistaX, HypervenomX og MercurialX.

I bund og grund er skoene de samme avancerede fodboldstøvle modeller, men med de modificeret såle til enten turf, eller indendørsbaner. Vejret bliver kun koldere og koldere herfra, så man må sige de her nye farvevarianter kommer på det helt rigtige tidspunkt.

Er du hooked på de nye farver? Det kan man jo ikke bebrejde dig for, fordi de ser fantastiske ud. Få fingrene i dem allerede nu og fortæl os hvilken du bedst kan lide.