Nike FootballX fodboldstøvler

Fodbolden bliver aldrig det samme igen. Ikke nok med, at den fantastiske sport bliver dyrket på naturligt græs og kunstgræs, så bliver den også spillet steder, vi ikke troede ville være muligt. Fodbold kan spilles hvor som helst, og Nike har nu gjort det nemmere for alle dem, der elsker at spille fodbold på streetbaner, gader og andre underlag. Fodbold når som helst, hvor som helst med Nike FootballX.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Den tidligere kollektion, Nike FC247, var meget populær og indbyder til spil på flere forskellige underlag - indendørs som udendørs. Nu har Nike besluttet at tage deres innovationer og teknologier fra sine Nike fodboldstøvler Magista Obra og Mercurial Superfly og indkorperet dem i Nike FootballX.

Nu kan du med andre ord, styre spillet med MagistaX Proximo på fødderne. Er du den mere eksplosive spiller, så er MercurialX Proximo alternativet til dig. Nike FootballX kollektionen finder du i alle prisklasser, så alle har mulighed for at overtage banen. To af de store teknologier i Nike FootballX er naturligvis Nike’s unikke flyknit materiale og den høje “sok” - Dynamic Fit Collar. Takket være disse to innovationer, får du den bedst mulige pasform og i stedet for skoene fungerer som en del af din fod, bliver den en del af hele dit ben.

Skoene kommer både med IC og TF sål, så du kan dominere spillet på indendørsbaner, beton, asfalt, grus og kunstgræsbaner. Så hvad venter du på? Bestil dine sko fra Nike FootballX her på Unisport.dk. Vi har et stort udbud og du kan endda vælge om du vil have et eget tekst og flag på skoene. Du bestiller dine sko med hurtig levering her på Unisport.dk.