Sådan gik det for sig | Nike Hypervenom Black Pack vs. 'Strike Night'

02.03.2017

Skrevet af Jacob

I går aftes så vi, hvordan den første udgave af Nike 'Strike Night' udfoldede sig på fornem vis, da André Silva endte med at kunne lade sig krone som vinder. Vi har samlet de bedste billeder fra aftenen her!

Når du samler nogle af verdens bedste angribere i London, og tilføjer Thibaut Courtois og Didier Drogba, så har du fået dig en idiotsikker opskrift på et brag af en aften. Det var netop, hvad Nike gjorde, og vi var heldige nok til at være inviteret med. På ægte Unisport manér sendte vi Joltter afsted, og selvom han var godt oppe at køre over at møde barndomshelten Drogba, så lykkedes det ham at fange nogle skarpe billeder af Aubameyangs vilde frisure og resten af aftenens højdepunkter.

Nike 'Strike Night' baserede sig på en 1v1-turnering i hvilken Aubameyang, Benteke, Icardi, Silva, Chamberlain, Rashford og Kane duellerede mod hinanden for at udpege den bedste afslutter blandt de giftige angribere. På aftenen viste André Silva sig at være den farligste spiller med et par Nike Hypervenom Black Pack på fødderne, da han vandt konkurrencen til slut. Alle spillerne lignede imidlertid vindere med den knivskarpe Black Pack på fødderne.

Match stjernene med dig eget par Nike Hypervenom Black Pack. Find dem her.