Nike Hypervenom

Vil du lave skarpe træk som ingen andre, vil du være utilregnelig på banen og komme til at dominere spillet, og vil du spille i samme fodboldstøvler som Rooney, Lewandowski, Isco og Neymar, er det Nike Hypervenom du vælger. Du er tæt på bolden, har kontrol over bolden og samtidig er du stadigvæk godt beskyttet af støvlen, der også indeholder Dynamic Support. Nike Hypervenom –er super giftig uanset hvilken position på banen du spiller, og det er meget passende til navnet. Ser du designet af støvlen, er du ikke i tvivl om, at det er den støvle du vil eje. Hypervenom fra Nike tilpasser sig meget bedre dine fødder end alle andre støvler du har prøvet, og så er det selvfølgelig muligt at få støvlerne til både børn og voksne.

Du har mulighed for at finde Nike Hypervenom som indendørssko, grusbanestøvler og som fodboldstøvler til græsbanerne. Når du kigger på hvordan støvlerne er lavet, hvor gode de er, hvilke muligheder du får, og hvad du får af touch, kontrol og speed, er der ingen tvivl om at Hypervenom fra Nike er blandt de bedste fodboldstøvler på markedet.

Nike Hypervenom Phantom

Nike Hypervenom Phantom - The game has changed. Hypervenom er en fodboldstøvle som er lavet som spillerne drømmer om og er en fodboldstøvle, som ikke har noget sidestykke. Det handler om at være utilregnelig på banen, snyde modstanderen og dominere banen. Lyder det som dig, så er Hypervenom din nye bedste fodboldstøvle

Nike Hypervenom Phatal

Nike Hypervenom Phatal er et mere prisvenlig alternativ til den populære Hypervenom Phantom. Phatal har dog flere af de sammen egenskaber og ikke mindst samme udseende, så du stadig kan ligne stjerner som Neymar, Rooney og Lewandowski. Phatal er derudover bygget på den samme 'Anatomical X1.1' læst, der leverer en spids snude, men et bredt fit fra midterfoden om til hælen. Dette sikrer, at flest muligt kan passe støvlen og samtidig få et tætsiddende fit.

Nike Hypervenom Phelon

Nike Hypervenom Phelon er en af de mest prisvenlige model i kollektionen, men ikke desto mindre et glimrende alternativ, hvis du vil træde på banen iført designet vi har set stjerner som Neymar, Rooney, Isco og Lewandowski have på fødderne.

Nike Hypervenom Phade

Nike Hypervenom Phade er den mest prisvenlige model i kollektionen, men ikke desto mindre et glimrende alternativ, hvis du vil træde på banen iført designet vi har set stjerner som Neymar, Rooney, Isco og Lewandowski have på fødderne.

Nike Hypervenom Phantom II

Nike Hypervenom Phantom II er lavet med varierende tykkelse og tæthed på de altafgørende steder på støvlerne, som man har fundet frem til ved hjælp af dybdegående research. Det har hjulpet Nike med at lave en meget smidig overdel, som føles skarp, men også åndbar og samtidig tager NikeSKIN toppen af de hårdeste slag, ved kontakt med bolden eller en modstanders støvle. Inkorporeret i den opgraderede NikeSKIN overdel er den, lige så banebrydende Flywire, som er blevet strategisk tilpasset støvlen. Flywire er en serie af kabler, der hjælper med at holde foden stabil og fikseret, hvilket tillader Nike at udvikle og forbedre følelsen af fri bevægelse, andre steder på støvlen.

Nike Hypervenom Phinish

Nike Hypervenom Phinish er støvlen som er designet til den fremadstormende offensive spiller, som på banen er vildledende af natur. Det er spilleren der er i stand til at bevæge sig i alle retninger, og spilleren som er i stand til at efterlade sin modstander i støvet.