adidas X Pogba Collection Season 1 | Udkommer i morgen

16.01.2017

Skrevet af Mathias

Med hans helt igennem unikke talent for kreativitet, så handlede det om så meget mere, end bare en støvle-kontrakt, da adidas signede Pogba i 2016. Den super limiterede Pogba Season One gear er lanceret her hos Unisport, og vi kigger nærmere på det her.

Vi har næsten ikke lyst til at sige det, da denne kollektion er helt igennem sin egen og udelukkende findes i fodboldverdenen, men adidas tilgang til deres partnerskab med Paul Pogba drager nogle parallerer til adidas fortsættende samarbejder med Kayne West, og burde nok også blive anset på samme måde. Ved at lukke hullet mellem High-end mode og fodbold, så vil dette ekslusive samarbejde være banbrydende og Unisport er blevet håndplukket bland de Premium partner der introducerer den eksklusive adidas X Pogba Kollektion.

Kommer online på tirsdag, d. 17. januar klokken 10.

Som en del af den ny adidas X Pogba Kollektion, så er der også blevet skabt et par signatur støvler i ACE 17+ PureControl. Hvis du vil læse mere om dem, så klik her.

I en skarp blanding af sort og guld, hvilket efterhånden er Pogbas signatur farver, så er hele kollektionen en reflektion af Paul, som var en stor del i design processen sammen med Sam Handy, adidas Fodbolds VP i Design. Han var en stor del i alt fra logo, farverne og naturligvis produkterne i sig selv.

Det har resulteret i en kollektion der fusionerer fodbold og fashion udstyr, som ikke kun vil være limiteret i stederne hvor det sælges, men også i kvantiteten, som det er tilgængeligt i. Vi sætter adidas X Pogba Collection til salg på vores side klokken 10 i morgen. Hvis du vil gøre krav på din del, så gælder det om at være hurtigt.

Click dig ind her klokken 10 og refresh siden.