adidas fortsætter triumf toget | adidas x Pogba Collection Season One

16.01.2017

Skrevet af Jonathan

I begyndelsen af 2016 kunne adidas offentliggøre Paul Pogba som nyt medlem af familien. I dag ser vi så de første frugter, som det samarbejde har båret med sig. Det her er adidas x Pogba Collection Season One.

Det bliver vel ikke meget større i øjeblikket: adidas, som har fejet al modstand til side i 2016 og Paul Pogba, der for alvor har fundet sig til rette i Manchester United. Og selvfølgelig er det hele blevet lanceret med en musikvideo, hvor Pogba står og gør hans ting...

I mange år udtrykte Pogba sin helt egen kreativitet ved at optræde i egne designs i både Nike og adidas fodboldstøvler. Designs som blev kreeret helt uden for nogen form for kontrakter. De talenter var noget adidas kunne bruge og derfor sikrede de sig hans underskrift for et år siden: ”Paul Pogba is one of the most creative players in world football right now and when he joined adidas, it wasn’t about wearing our boots, it was so we could create together”, siger Sam Handy, adidas Football VP of Design.

Du kan finde vores fulde udvalg af adidas x Pogba kollektionen her d. 17 Januar, klokken 10:00.

adidas ACE 17+ PureControl fodboldstøvlerne kan også bestilles i morgen lige her.

Sam Handy og resten af adidas teamet mødtes med Paul Pogba allerede tilbage i hans tid i Juventus for at arbejde på det der i dag er blevet præsenteret som adidas x Pogba Collection Season One. Her arbejdede de sammen om alt fra designet af logoet, valg af farver, designe produkterne osv. Det primære produkt som er kommet ud af kollektion er (i vores øjne selvfølgelig) en ACE 17+ PureControl, som er designet i hans efterhånden signatur kombination af sort og guld. Et porcelænsinspireret design er hertil tilføjet, som en reference til den parisiske kultur – hovedstaden til landet, hvor Paul Pogba er født og opvokset.

“I joined adidas because I believed that it would let me express my creativity on and off the pitch. After wearing a number of one off signature boots on the pitch, I wanted to take things to the next level. The launch of the adidas x Pogba Collection Season One is the first step of my wish to leave my mark and shows how I view football, both on and off the pitch”, Paul Pogba, Manchester United & Frankrig.

Vi har lært Pogba at kende som en noget farverig personlighed, med sine dabs, frisurer, fodboldstøvler og sprudlende spilletil og det kommer altså nu alt sammen til udtryk i denne adidas X Pogba kollektion, som også tager inspiration fra Afro Trap miljøet. Så meget at Pogba har fået en af sine gode venner, franske artist MHD, til at lave en decideret titelsang til kollektion. MHD er blandt andet kendt for sin ”le mouv”, et dansetrin der er blevet set udført af adskillige fodboldsspillere.

Ud over en PureControl kommer der også både en cage og street version, med helt unikke sorte BOOST elementer i sålen. Der kommer også alt lige fra en snapback til hoodies, bukser og t-shirts.

Find den nye adidas x Pogba Collection Season One her fra d. 17 Januar, klokken 10:00.