Ny PureControl spiller 100%

03.01.2017

Skrevet af Jonathan

Med Chequered Black kollektionen lancerede adidas den "rigtige" ACE 17+ PureControl. Se, hvad JayMike har at sige til den opdaterede støvle.

Der opstod noget forvrring i slutningen af sidste år da adidas lancerede deres Red Limit kollektion. Ret hurtigt blev det nemlig klart at de professionelle spillere løb rundt i en modificeret variant af den nye ACE 17+ PureControl. Mange spørgsmål opstod, men det er som om at vi har fået svar på alle de spørgsmål med lanceringen af den seneste Chequered Black kollektion.

Du kan købe de nye ACE Chequered Black fodboldstøvler her.

Her kan JayMike nemlig konstatere at adidas har fået tilføjet den nye Tech Fit sok, som vi så Pogba og Co. løbe rundt med i de sidste kampe af 2016. Og det er han ret begjstret for. For efter JayMikes mening giver den nye sokkonstruktion en helt ny og forbedret oplevelse af pasformen i PureControl – og det betyder en hel del i en fodboldstøvle, som er konstrueret uden snørebånd.

Den nye sok er dog ikke det eneste nye ved Chequered Black version af ACE 17+ PureControl. Se med i videoen herover og få svar på, hvordan JayMike vurderer den nyeste PureControl fodboldstøvle.