Efterårsudsalget er i gang! ❯

adidas ACE

adidas ACE fodboldstøvler er speciallavet til spilleren som dominerer spillet med sin eminente teknik og overblik. På topmodellerne, adidas ACE PureControl og ACE Primeknit, er overdelen lavet af vævet Primeknit, der giver en perfekt pasform og et tæt touch på bolden. adidas ACE har runde knopper, hvilket giver bedre bevæglighed i vendingerne, samt et godt greb i underlaget. ACE fåes i alle prisklasser - fra ACE PureControl uden snørebånd til prisvenlige alternativer i samme design.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

adidas har gjort det uventede. I maj 2015 sendte de alle af deres gamle fodboldstøvler i graven. Det betyder, at vi ikke længere vil se adidas 11Pro, adidas Predator, F50 Adizero eller Nitrocharge. De nye arvtagere hedder adidas X og adidas ACE. To forskellige fodboldstøvler til to forskellige slags spillere. Hvilken side er du på? Det er op til dig at beslutte om du er den boldkontrollerende spiller eller spilleren som skaber kaos i modstanderes felt.

adidas ACE er skoen til den kontrollerende spiller som er nøglen til holdet. Den spiller der tager instrukser fra træneren og tager ansvar for at alt går efter spilleplanen. Med en bred vifte af boldkontrollerende teknologier fremmer adidas udviklingen af fodboldstøvler til playmakeren. Med det nye overdelsmateriale Totalskin, Control Web og NSG (Non-Stop Grip), får du alle de bedste forudsætninger for at dominere spillet, uanset vejr og underlag.

Som et led i udviklingen har adidas formået at skabe et sål og et knop-system der gør det muligt at anvende fodboldstøvlerne på både græs og kunstgræs. Takket være en kombination af traditionelle knopper og mindre knopper kan du nu vælge at spille med adidas ACE på forskellige underlag uden at skulle bekymre dig om skader på dig selv eller dine fodboldstøvler. Takket være alle disse knopper får du også optimal kontrol over bolden med sålen. På den måde kan du altid være sikker på, at din boldbehandling er på toppen, uanset hvilken del af skoen, du bruger.

Boss Everyone

I januar 2016 lancerede adidas deres nye revolutionerende sko, adidas ace 16+ purecontrol som siger farvel til snørrebånd. Aldrig mere skal snørrebånd have skylden for fejlafleveringer og sløsede skud. adidas purecontrol aka. adidas laceless er til den tekniske spiller som kræver den perfekte boldbehandling.

Her på Unisport har vi et bredt udvalg af adidas fodboldstøvler, og du kan bestille dine adidas ACE nemt med hurtig levering. Bemærk at du også kan vælge om du vil have navn eller flag dine sko, eller begge dele? Det er tid til at tage kontrol over spillet. Fodbold har forandret sig, og det samme gælder dine fodboldstøvler. Dette er adidas ACE!