evoPOWER Vigor 1 Camo lover store ting

02.01.2017

Skrevet af Jonathan

Det er blevet tid til at perfektionere perfektion. PUMA har udviklet næste evolution af POWER og præcision. Første variant kommer i det velkendte camo design og det ser spændende ud!

Siden 2013 har PUMA løftet spilleres niveau med deres evoPOWER. En fodboldstøvle der specifikt er udviklet til at øge kvaliteten i dit spark. I dag skyder PUMA så 2017 i gang med deres 3. generation af kraft og præcision. Og selvom at PUMA igen har forsøgt at skjule nyheden bag et camo design – som i øvrigt har hentet inspiration fra de hvide linjer, som optegner fodboldbaner verden over, så er det ret tydeligt at se at denne evolution af evoPOWER er noget mere radikal end tidligere generationer.

Konceptet er stadig bygget på de samme materialer, som den fleksible AdapLite overdel, AccuFoam puderne for øget præcision og GripTex for øget boldkontrol under alle vejrforhold. Materialerne er dog efterhånden så udviklet at PUMA har formået at konstruere en fodboldstøvle der føles langt blødere og fleksibel end tidligere.

Og det siger ikke så lidt, for evoPOWER er fra første generation blevet fremhævet som en fodboldstøvle der skulle fremme barfodsfornemmelsen. Jeg er dog ikke et sekund i tvivl om at evoPOWER aldrig har givet en så reel barfodsfornemmelse som denne nye evoPOWER Vigor 1 giver. PUMA fortjener helt sikkert ros for denne opdatering, som jeg absolut mener at evoPOWER skreg efter. 2017 er allerede et rigtig godt år!

Du kan finde de nye evoPOWER Vigor 1 fodboldstøvler lige her.