Lige nu: Gratis fragt til pakkeshops 🚚 Læs mere
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   PUMA evoPOWER fodboldstøvler

   PUMA evoPOWER er lavet til spilleren som ønsker at frigøre sit kraftige spark. evoPOWER har en overdel lavet i AdapLite, et strakbart materiale, som gør at foden kan strækkes fuldt ud og dermed give et kraftigere spark. Sammen med ydersålen og AccuFoam puderne i overdel får du en fodboldstøvle, der giver dig fuld frihed og præcision i de afgørende situationer. PUMA evoPOWER fåes i alle prisklasser og passer til spilleren, som udnytter kraften i sine afslutninger og afleveringer.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Vil du have noget helt unikt at sætte på fødderne i, så har du nu mulighed for at vælge et par PUMA evoPOWER. Her finder du et par specielle fodboldsko fra PUMA, der er det foretrukne valg af blandt andet Mario Balotelli. En af de mest karismatiske og omtalte fodboldspillere i den professionelle fodboldverden.

   Fodboldskoene, PUMA evoPOWER, er fulde af styrke som du kan bruge nytte af på banen. Andre nævneværdige spillere, der anvender PUMA evoPOWER, er Yaya Touré og Diego Godin. De spiller med en masse kraft og hurtighed, som lader dem være et skridt foran deres modstandere hver kamp. Dette er præcis hvad evoPOWER står for med sin præcision, seje farve, og lave vægt. Du får en af PUMAs mest populære sko.

   Vil du være spilleren, der gør en forskel på banen, så har du nu mulighed for at få det ønske opfyldt med en PUMA evoPOWER. De findes med knopsystemer til naturligt græs, kunstgræs og hårde underlag som grusbaner. Beslut dig på en model, og bestilt dine evoPOWER her på Unisport.dk, inden det er for sent.

   Se alle Mærker