adidas klar med ny Chelsea 3. trøje til 2015/16 sæsonen

21.08.2015

Skrevet af Mathias

Chelsea har ikke haft den letteste start på den nye Premier League sæson, med en meget urolig og ukarakteristisk start. Nu sørger adidas for en tredjetrøje, som Pedro og hans nye holdkammerater kommer til at bruge i årets cup turneringer. Få et tættere kig på den her

adidas og Chelsea har et langt forhold og igennem alle de år har vi set rigtig mange klassiske designs. I år er ingen undtagelse, med både hjemme- og udebanetrøjen i et meget stilsikkert design. Nu kommer der en tredjetrøje, som er sort og hvid, så ja, også ret simpel i designet.

Jeg kan faktisk rigtig godt lide designet på den her trøje, specielt med de dynamiske striber der løber ned af den, som virkelig lever trøjen op. Jeg føler til gengæld, at adidas har misset en chance for at gøre et eller andet lidt mere spændende og vildere, fordi det har man trods alt lov til på tredjetrøjen.

Du kan bestille den nye Chelsea 3. trøje til 2015/16 sæsonen i vores klubshop lige her.

Chelsea har haft indtil flere sorte trøjer før, men adidas har altid haft spicet dem op på en eller anden måde, med lidt farve. Chelsea spillerne bliver simpelthen nødt til at lade spillet fange ens opmærksomhed, fordi trøjerne kommer til at stjæle fokus fra Hazards hurtige fødder, eller Fabregas’ pasninger.

Skønheden ligger i det simple for Chelsea og adidas her. Det lyder nok som om jeg ikke synes om designet på den nye Chelsea 2015/16 3. trøje, men faktisk er det helt det modsatte og jeg ville ønske flere brands ville lave sorte dragter som denne. Hvad synes du - er lidt mere klasse forfriskende i en fodboldverden med tonsvis af farverige støvler, eller er sort og hvid lidt for kedeligt til Chelsea?