Efterårsudsalget er i gang! ❯

Chelsea FC trøje

Chelsea FC er et storhold i den engelske Premier League, som har skrabet mange store pokaler til sig igennem årene. I vores Chelsea Shop kan du blandt andet finde hjemme- og udebanetrøjen samt 3. trøjen, så du kan støtte dit hold til fulde. Vi har alt hvad en ægte Chelsea supporter behøver. Køb din nye Chelsea trøje idag og forvent hurtig levering. Glem ikke at du også kan få tryk på din trøje. Du kan vælge imellem din yndlingsspiller fra Chelsea, eller endda dit eget navn og nummer, her hos Unisport.

Læs mere
Chelsea FC trøje
Kompakt Normal
Filter

Her på siden, finder du Danmark's største online Chelsea shop. De blå fra Stamford Bridge har haft en fantastisk rejse, siden den rige oliemand Roman Abrahamovich kom til. Han har iført, nogle af verdens bedste spillere en Chelsea fodboldtrøje, hvilket har resulteret i flere titler gennem årene. En Chelsea trøje er derfor altid populær, og med spillere som Oscar, Diego Costa og Eden Hazard, er der underholdning i hver en kamp.

Efter Benitez, fik klubben The Special One, Jose Mourinho tilbage til tegnebrættet. Han har tidligere ledt dem til store triumfer, men anden gang var det ikke en succes. Er Chelsea dit hold i Premier League, så kan du naturligvis bestille en Chelsea trøje her på Unisport.dk

På ryggen kan du vælge præcis det tryk du ønsker. Det kan være en hyldest til din yndlingsspiller eller dit eget navn og nummer. Bestil din nye Chelsea trøje i vores shop, og vis hvilket hold du har tættest på hjertet. Vi giver dig muligheden for at købe en Chelsea fodboldtrøje. Udover det, har vi også et stort udvalg af Chelsea træningstøj til børn og voksne.