Nike Total90 og Lotto Gravity knuste Madrid

Reading time: 5 min

Onsdag aften skulle de sidste 1/8 finaler i Champions League afvikles og kampene var fyldt med spænding og intensitet. Aftenens vel nok største brag fandt sted på Santiago Bernabeu. Roma formåede, en smule overraskende, at vinde 2-1 over Real Madrid i første kvartfinale af Champions League og derfor var der lagt op til en gyserkamp i aftenens returkamp. Alle forventede at det spanske storhold ville blæse til angreb fra første fløjt af, men det var ikke tilfældet. Det skal dog hertil siges at hjemmeholdet stillede med en noget amputeret offensiv idet Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Wesley Sneijder og Javier Saviola ikke var at finde i truppen. Roma derimod var i noget nær stærkeste opstilling og gæsternes offensiv fejlede absolut ingenting. Holdet skabte utrolig mange chancer og specielt midtbaneslideren Alberto Aquilani, var i hopla med adskillelige afslutninger imod Iker Casilias mål, som endda måtte have trekantsammenføjningen som hjælp til at holde buret rent med. Den offensive midtbaneslider Aquilani spiller i de nye Nike Tiempo Air Legend II FG Hvid/Sort. På trods af den store svækkelse i offensive havde hjemmeholdet andre til at overtage og kampens absolut bedste igennem hele kampen var brasilienske Julio Baptista, som bl.a. havde et frispark direkte på træværket i anden halvleg. Et yderst velsparket og velplaceret frispark af den store brasiliener som spiller i Nike Total90 Laser FG Hvid/Guld. Roma trak sig længere og længere tilbage på banen og dermed lod Real Madrid overtage styringen fuldstændig, men lige lidt hjalp det for det italienske mandskab var stadig det farligste. Indskiftede Mirko Vucinic sendte sit første forsøg på træværket og Madrid mandskabet var rystede. Kort før tid modtog Real Madrid-forsvaren Pepe korrekt sit andet gule kort og blev dermed vist ud. Udvisningen kom til at koste hjemmeholdet dyrt da Rodrigo Taddei kort tid efter, kom først til et indlæg fra venstre og headede bolden flot ind. Taddei spiller i Nike Total90 Laser, som du netop nu kan spare helt op til 35% på. Galacticos, som hjemmeholdet også bliver kaldt, gav ikke op og da slet ikke Mr. Real Madrid, nemlig Raúl. Han svarede igen minutterne efter, på trods af en klar offside, som ikke blev dømt og udlignede til 1-1. Robinho og co øjnede nu chancen for at opnå forlænget spilletid og lagde derfor et massivt pres på Doni i Romas mål. Til trods for klar overvægt i spil og chancer i kampens døende minutter, så gav Roma Madrid mandskabet det endelige dødsstød da Vucinic kunne heade bolden i kassen og dermed slukke alt håb om Europæisk succes for det spanske storhold. Den farlige angriber, Vucinic, spiller i et par støvler fra Lotto. Roma leverede en sensationel sejr på det ellers så uigennemtrængelige Santiago Bernabeu og er dermed videre til ¼ finalerne. Husk at du kan købe Romas tre flotte trøjer her hos Unisport.dk Græske Olympiacos skulle på en noget nær umulig opgave på Stamford Bridge, hvor Chelsea. Den første kamp i Athen sluttede 0-0. Det græske håb blev slukket allerede efter 6 minutters spil da Frank Lampard sendte et indadskruet indlæg ind i feltet fra venstre side og Michael Ballack stod klar ved første stolpe og headede bolden i nettet til hans første scoring i Champions League i denne sæson. Den store tysker spiller i Adidas Predator. Halvvejs i 1. Halvleg var den igen gal foran det græske mål da Frank Lampard opfangede reposten fra Michael Ballacks forsøg og kunne ganske uforstyret proppe bolden i netmaskerne til 2-0. Chelsea’s midtbanegeneral spiller i den stilrene Adidas adiPURE Hvid. Anden halvleg var knap nok gået i gang da netmaskerne bag den græske keeper igen blafrede og denne gang var det Salomon Kalou der fik sendt bolden i mål. Et hjørnespark fra Chelseas venstre fløj forbi både venner og fjender i det græske forsvar. Bolden nåede at ramme jorden, før den endte hos en fuldstændig umarkeret Salomon Kalou, der uden problemer kunne prikke bolden over stregen. Spilleren fra Elfenbenskysten scorer sine mål i Adidas - F50.8 Tunit Hvid/Blå som er det nyeste skud på stammen i Tunit kollektionen. Det græske mandskab havde stort set intet at byde på og kampen sluttede 3-0 til hjemmeholdet, der går videre til kvartfinalerne i Champions League. På Estádio do Dragão i Porto var der lagt op til et spændende opgør mellem værterne fra FC Porto, der skulle indhente et 0-1 nederlag i den første kamp mod Schalke 04 på Veltins Arena. Fra første fløjt var det et rent stormløb ned imod tyskernes mål og der skulle kun gå 2 minutter før Porto havde den første store chance dog uden at score. Tyskernes 21-årige keeper Manuel Neuer måtte diske op med den ene pragtredning efter den anden og var en solid bagerste skanse for tyskerne. Schalke var sat under et voldsomt pres og man skulle helt hen til det 42. Minut for at finde holdets første chance der tilfaldt en uskarp Kevin Kuranyi. Angriberen der normalt altid er en trussel for et hvilket som helst forsvar spiller i Adidas Tunit. Porto var klart det mest spilstyrende hold på banen og havde flere store chancer bl.a. til den tidligere Barcelona-spiller Quaresma, men tyskernes målmand var umulig at passere. Hjemmeholdets chancer blev ikke bedre 8 minutter før tid da Fucile fik det røde kort for en tackling, hvilket var en lidt kontroversiel og hård dom imod hjemmeholdet. Oddsene var nu imod hjemmeholdet men på trods af det røde kort viste holdet en ekstrem fightervilje og det gave pote blot 2 minutter efter det tvivlsomme røde kort. Lisandro modtog en bold fra Lucho González, vendte elegant rundt og sendte bolden op i det højre målhjørne, uden chance for den ellers så velspillende Manuel Neuer i Schalkes mål. Den portugisiske målscorer spiller i et par støvler fra Puma. Resultatet holdte kampen ud og det betød forlænget spilletid og her fortsatte Porto sin klare dominans selvom de kun var 10 mand. Den forlængede spilletid bød ikke på flere mål og holdene skulle derfor ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Her trådte det 21-årige tyske supertalent i karakter og snuppede hele to straffespark fra henholdsvis B. Alves og Lisandro. Aftens helt store helt, Schalkes målmand, den 21-årige Manuel Neuer spillede vel nok sit livs bedste kamp og det gjorde han i et par Adidas Målmandshandske Response Pro Hvid/Blå som du kan købe her hos Unisport.dk Schalke 04 er dermed videre til kvartfinalen I Champions League. Efter aftenens runde kan vi byde følgende hold velkommen til ¼ finalerne: Roma Schalke 04 Chelsea Vi må desværre sige farvel til følgende hold: FC Porto Real Madrid Olympiakos Den sidste kamp imellem Inter og Liverpool bliver afviklet tirsdag d. 11 marts.