1. december - Christmas in Unisport med JayMike, PWG og Luca

01.12.2015

Skrevet af Jonathan

Vi har ventet et helt år for at åbne op for kalenderen igen og nu kan vi endelig skrive 1. december i kalenderen. Mange ting er sket siden sidst - hele to nye værter er kommet til. Så mens Joltter er på farten vil JayMike, PWG og Luca holde gang i biksen.

I dette års første afsnit af Christmas in Unisport har der været masser at tale om. Først og fremmest har der været et væld af lanceringer, som de tre værter skulle samle op på. Det har været lige fra Mercurial Superfly CR7, den nye Tiempo Legend 6 og resten af Liquid Chrome Pack over til PUMA's vilde evoPOWER Pop Art og New Balances nyeste farveopdatering af Furon og Visaro over til adidas og deres lancering af den nye Messi 15.1, nye Ace og X Primeknit farver og ikke mindst en ny generation af den ultra populære adidas Gloro.

Jo jo, det skal nok blive en rigtig rigtig god jul...

Du kan følge JayMike, PWG og Luca gennem hele julen i Christmas in Unisport her og på YouTube. Og hvem ved? Måske kigger Joltter også forbi i løbet af december. Tune ind på siden, hver dag kl 18.00 og se det nyeste afsnit.