Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   adidas Messi fodboldstøvler

   adidas Messi er kollektionen specielt lavet til en af verdens bedste fodboldspillere, Lionel Messi. Topmodellen, 16+ PureAgility, er lavet med et cover som dækker snørebåndene og derved giver et renere touch på bolden. adidas Messi er lavet for at matche Messis spillestil, med andre ord, god stabilitet, aggresive knopper og en overdel der perfekt former sig efter foden. adidas Messi er det perfekte valg til dig, der ønsker samme støvler som verdens bedste fodboldspiller. De findes i alle prisklasser.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Messi, Messi, Messi! Den lille argentiner fra Rosario spiller på et helt andet niveau, langt over de fleste, og han synes at have næsten overnaturlige kræfter. Måske er det hans fodboldstøvler der hjælper ham godt på vej? Men hvad er historien bag Messis fodboldstøvler egentlig? Og hvordan endte han hvor han er i dag?

   I sine tidlige år i FC Barcelona spillede Messi uden sponsor men valgte at bære sko fra den amerikanske gigant Nike. I 2006 skrev Leo Messi under på en kontrakt for adidas trods sit tidligere støvlevalg. Messi blev iført deres F50-kollektion, hvilket han nu har erstattet med hans helt egen kollektion adidas Messi 15.1. adidas har i de senere år udviklet unikke signatur støvler til Messi, da han er noget udover det sædvanlige. Fodboldstøvlerne har haft mange forskellige designs, alle for at vise hvilken ekstraordinær spiller Messi er.

   Se alle mærker