New Balance Visaro

Med en karakteristisk bikube Ariaprene overdel, er New Balance Visaro fodboldstøvlen lavet til bedre boldkontrol under både tørre og våde forhold. Det tynde syntetisk overdels materiale tilbyder et blødt touch med bolden og en barfods lignende pasform.

New Balance Visaro har en ekstern hælkappe der giver øget stabilitet belagt med et stift, syntetisk materiale med ventilationshuller for endnu mere stabilitet i hælområdet. Den hvide sål består af en blanding af runde og trekantede knopper som giver mulighed for hurtigt at kunne vende og rotere på græsoverflader og er laver for bedre at kunne rulle bolden under fødderne.

New Balance overtager fra Warrior Football, der kom ind i fodbold markedet i 2012. New Balance er moderselskab til Warrior Football og varetager bl.a. Warrior spillertøj og Warriors sponsoraftaler med atleter som Vincent Kompany, Marouane Fellaini og Tim Cahill. I starten på sommeren 2015 har spillere som Vincent Kompany, Marouane Fellaini, Adnan Januzaj, Samir Nasri og Aaron Ramsey allerede benyttet de nye New Balance Visaro fodboldstøvler.