Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

New Balance Furon

New Balance Furon er skabt til den spiller som afgør kampene. Ham som hele holdet sætter sin lid til. Hos New Balance hedder den type spiller for eksempel Jesus Navas, Januzaj og Negredo. Furon er New Balances hastigheds støvle. Det er en letvægtstøvle som er skabt til den hurtige og målfarlige spiller. Støvlen har et minimalt design som gør den til New Balance letteste fodboldstøvle nogensinde.

Læs mere
New Balance Furon
Kompakt Normal
Filter

Den tynde syntetiske overdel har egenskaber som New Balance Fantom Fit teknologi, som allerede anvendes til lette New Balance løbesko. New Balance Fantom Fit teknologi sikrer en letvægts overdel sammen med et ultra-tynd støttende syntetisk lag i midterfoden for at øge stabiliteten. New Balance Furon har en karakteristisk bikube struktur i det hvide forfods område, mens den øvrige dele af støvlen er præget af et enestående rødt design til at skille sig ud.

Et andet bemærkelsesværdigt element i New Balance Furon er den helt nye ydersål som samler energi og giver en uovertruffen acceleration.

Den blå / rød / hvid sål er lavet til øjeblikkelig acceleration. Den lette nylon ydersål med TPU acceleration zoner besidder små trekantede knopper med blot to knopper på hælen som er lavet til hastighed og trækkraft på græsbaner.

New Balance Furon 2015-2016 fodboldstøvlen konkurrerer med bl.a. Nike Mercurial Superfly, adidas X, Puma evoSPEED og Umbro Velocita.