Efterårsudsalget er i gang! ❯

adidas Gloro fodboldstøvler

adidas Gloro er en fodboldstøvle, som kombinerer det bedste fra moderne og klassiske fodboldstøvler. Overdel ved forfoden er lavet af markedets blødeste kænguruskind, og resten af støvlen af lavet i et syntetisk skindmateriale, der giver ekstra stabilitet, holdbarhed og sørger for at pasformen holder længere. adidas Gloro er perfekt til spilleren som ønsker pasformen fra moderne skind, men det klassiske touch, som kun skindstøvler kan tilbyde. adidas Gloro giver dig meget fodboldstøvle for pengene.

Læs mere
adidas Gloro fodboldstøvler
Kompakt Normal
Filter

adidas Gloro er den seneste skindstøvle fra de tyske giganter. Vi er sikre på, at denne fodboldstøvle bliver en favorit. Med sin skindoverdel og stabile ydersål er adidas Gloro den perfekte kombination af den moderne og klassiske fodboldstøvle.

Med inspiration fra Copa Mundial, har adidas skabt en læderstøvle med moderne egenskaber. adidas har opdateret sålen, så den er endnu mere komfortabel end sin forgænger, og de har ligeledes fjernet den legendariske tunge, for at give en tættere boldføling. adidas Gloro er med andre ord, en fodboldstøvle der kombinere det bedste fra to verdener. Udover at være utrolig lækker skindstøvle, så findes den i hele fire farvevarianter her hos Unisport.dk.