Unisport bliver Officiel Retail Partner med F.C. København

10.09.2020

Skrevet af William

Skandinaviens bedste fodboldshop og Skandinaviens mest succesrige fodboldklub i nyere tid indgår samarbejde.

Unisport er glade for at kunne præsentere et nyt partnerskab med F.C. København. Sammen med adidas og F.C. København ser vi frem til at kunne byde ind med vores ekspertise og løfte et allerede stærkt samarbejde. Dette vil bl.a. indebære en øget eksponering for F.C. København online og i vores butik på Vimmelskaftet i København. Allerede fra fredag den 11. september vil man i butikken kunne se og købe den nye hjemmebanetrøje til Byens Hold - og se en installation dedikeret til denne.

Derudover kommer Unisport til at samarbejde med den sportslige og kommercielle sektor, hvor vi kan bruge hinandens styrker til at få endnu mere succes.

- Unisport bliver en god samarbejdspartner for os på flere niveauer. Først og fremmest vil de sammen med adidas være en stærk sparringspartner omkring kampagner, produktudvikling og eksekvering. Vi glæder os også over, at der fra weekenden vil være en helt ny og fast F.C. København-installation i deres fysiske butik på Vimmelskaftet, som giver os endnu mere synlighed og tilstedeværelse i byen. Samtidig komme de også til at have en vigtig funktion for vores fodboldafdeling, som de vil bistå med leveringer, hvis der opstår ekstra behov. Vi glæder os meget til samarbejdet, siger Martin Nøhr, der er Store Manager i FCK-Fanshop.

- Vi er meget stolte over at fortsætte vores succesfulde og langvarige partnerskab med F.C. København. Unisport er en vigtig partner på denne rejse. Unisport er en stærk fodbold retailer med ‘best in class’ digitale egenskaber, og vi ser frem til sammen at kunne interagere med klubben, og fans af byens hold, udtaler Krystof Mejstrik, GM adidas Nordics.

- F.C. København er Skandinaviens mest succesrige fodboldklub, i nyere tid. Derfor er vi også utrolig stolte over, at kunne kalde os for klubbens officielle retail partner. Det strategiske samarbejde åbner op for fantastiske muligheder, hvor begge parter kan udnytte hinandens styrker, fortæller Michael Burk, CEO hos Unisport, og fortsætter:

- At Skandinaviens mest succesrige fodbold-retailer og Skandinaviens mest succesrige fodboldklub i nyere tid, indgår et samarbejde, er endnu et vigtigt initiativ, som understøtter vores vision om, at gøre fodbolddrømme til virkelighed.

Vi ser frem til at følge F.C. København og fejre deres sejre med dem og adidas.

Du kan se vores FCK shop ved at klikke her